0
Platsil, Platsis

Plats @ Raekoja plats

Raekoja platsil on vahva “plats-platsis” panoraam üles pandud. Ainukesena ei olnud asjandusega rahul üksik kajakas, kes peegelpinnalt iseennast ründas ja üritas installatsiooni maha lammutada… Minge tutvuge, kuni ta sellega hakkama pole saanud :)


Tegemist on Raekoja platsi keskpunkti paigaldatava 6 m diameetriga ja 4 m kõrguse tsirkulaarse objektiga, mille siseküljele on trükitud Raekoja platsi panoraam ja väliskülg peegeldab platsil viibijaid tänu reflekteerivale kattematerjalile. Installatsioon kuulub kunstiprogrammi “Trichtlinnburg” ning on viimast päeva üleval Tallinna päeval 15. mail.
Töö autorid on noored tarbekunstnikud Silja Saarepuu ja Villu Plink, esimene neist on 2004 lõpetanud EKA interdistsiplinaarsete kunstide osakonna magistrikraadiga, teine valmistub seda tegema tänavu. [taninfo.ee]

6 thoughts on “Plats @ Raekoja plats

  1. erikuradi uhke potjomkini küla. sinna saab turistid ekskursioonile viia, kui platsiäärsed majad lagunema või mcdonaldsi logodega kattuma kipuvad :p

  2. Hmm, aga see,e t on ‘ringpeegel mille seeson foto’ Ring oli vanasti ikka suetud kontuur, eks. Et kuidas sealt seest seda pilti näeb, kui tal peegel ümber on keritud???? 8)

  3. Ajalehes.. EPL-is on juttu, et on tegemist ‘rõngaspeegliga’ mille siseküljele on trükitud Raekoja platsi panoraam. No ‘tõngas’ on kangesti sama suletud kontuurkui ‘ringki’….

Comments are closed.