0
Mehe töö

Отсюда до вечера

Kujuta ette tavalist kolmemõõtmelist teljestikku, mille “põrandaks” oleks aeg ja koht, püstisel teljel tegevused. Oletame nüüd, et sa kasutad punktist A punkti B liikumisel vektori füüsilise kehana rongi, sest seal saab paar tundi veel mingeid asju C ära teha. Reede õhtul.
Ilmselt oled sa mingi varasema släkkimise vms. tõttu ennast aegruumi nurka kinni värvinud…

Türi vanal raudteetammil vandusid kaks koolieelikust poisitatikat nii ennastunustavalt, et mul meenus, et Vormsil kaotatud püksirihmale tuleks asendaja leida.

2 thoughts on “Отсюда до вечера

  1. Äkki see Vormsi rihm on veel alles… Sul jääks palju energiat alles.
    (tervisi Pritu ja Saareka soolaleivalt btw.)

  2. Täna surfates sõitis üks 25-aastane (no näiteks) mingile 15-aastasele (või nooremale) kohalikule natuke otsa. Kogemata. Ikka juhtub. Vabandas, kõigil kõik korras. Ja siis see tatt kukkus karjuma “You motherfucker! … YOU! Motherfucker … You MOTHERfucker!!!! …” jne. Nii 5 minutit rõhku eri kohtadesse pannes. Vahel vaiksemalt, siis end kogudes täiest kõrist röögatades. Täitsa naljakas oli, aga tuli tahtmine ta korraks vee alla ka suruda.

Comments are closed.