0
Kristi

Istu, Mailis, kaks!

Märkus klassipäevikus:

Mailis kasutas klassiekskursiooni ajal väga roppe sõnu ja rääkis palju rumalusi. Soovin kohtuda vanematega ja soovitada Mailise õppetööst eemaldamist”

Kui artikli sisu tõeks osutub, siis oleks Mailisel ehk aeg oma tööpostilt ära tulla. Võibolla on ta hea südame ja sirgete jalgadega tore inimene, ent lihtsalt on ametikohti, kus peab kontrollima, mida sa räägid ja kus sa seda räägid.

Huvitav on muidugi ka see, et ta on KE välissekretär. Seega peab olema tegemist KE eriti ametliku sõnavõtuga. Või noh, mis mina antipoliitilise isikuna ka sellest kõrgemast kuntsist tean…

Igatahes, istu, Mailis, kaks…

PS! Vabanenud aega saaks kasutada näiteks enda täiendamiseks. Võibolla isegi Oxfordis see kord!

10 thoughts on “Istu, Mailis, kaks!

  1. Teeb murelikuks, et ma ei saa päris täpselt armu, miks nad nõnda räägivad ja kuhu see viib. Kui keegi ütleb, et ta lihtsalt süüdimatu tibi on, siis seda vaevalt.

  2. Seda minagi – ta on ikkagi partei VÄLISsekretär – inimene, kes peaks eriti hästi valdama diplomaatiat ja partei seisukohtade selget ning üheselt mõistetavat esitamist…

  3. see on ju eesti.. keda enne siin on valitud kuhugi tema oskuste pärast.. pigem iki sellepärast kellega magab või sugulane/sõber on..

  4. Sepp – valdabki. see ongi KE ametlik välispoliitika. Vaata või tema “lapsevanema” tegevusi.

  5. mulle kohati tundub ka (komm 4), et tegemist välispoliitilise ‘libastumisega’ – kurjad olid ummi ja andruusja, eedik minuteada ei ole tuti-tuti teinud

  6. Kummaline, millest see sõltub, milliseks inimese hoiak kujuneb.. Näiteks Ojulandist oli mul kahju, Repsist teps mitte.. Kusjuures Ojuland ei sümpatiseerinud mulle kunagi, Repsil polnd isegi väga viga…

  7. mulle tekitab muret see, et Reps ei ole ju kaugelt mitte esimesi päevi haridusminister või avalik poliitik. kas varem tema väljaütlemised ja tegemised kuidagi ei leidnud laiemat kõlapinda või mis, igaljuhul ei ole ma varem tema poolt täheldanud sellist prohmakate jada nagu nüüd viimase paari kuuga.

  8. alati on võimalik prohmakaid maha vaikida või siis vastupidi, võimendada. mulle hakkab tunduma, et äkki kellelgi on lihtsalt vaja tast lahti saada…?

  9. loomulikult võimendatakse – KOV ju ukse ees
    ent teisest küljest – selliste prohmakate eest oleks meil kõigil vaja tast lahti saada (vt. ka Cambridges õppimine, riiklikud õppekavad)

Comments are closed.