0
City Plaza

Sleepwalkers: Hibernation

Jason et Sidney ont du mal à accepter la mort de leur ami Robin. Grâce à leur imagination, les deux garçons se protègent contre le désespoir. Robin est toujours présent dans leur bande d’ animaux. Les jeux en cabanes se transforment en essais de réanimation, en petits crimes d’enfants innocents. Une histoire touchante, et on espère que la fiction l’emporte sur la douloureuse réalité. [allikas]

Hibernation. Mõtlesin kaua, et kas reedan, et ma eile kinos nutsin või ei. Otsustasin seda mitte teha – mehed ju ei nuta…

PS. Kui ka sina ei räägi prantsuse keelt, loe ikkagi tähelepanelikult seda tsitaati, usun, et leiad üles võtmesõnad – “la mort”, “ami”, “imagination”, “d’enfants innocents”, “réanimation”, “touchante”…

6 thoughts on “Sleepwalkers: Hibernation

  1. Sepp, pane palun sellele suurele pildile siin lehel mõõdud külge, muidu on aeglase ühenduse otsas narr hakata teksti lugema enne kui pilt laekunud / brauser tema mõõdud kättesaanud on…

  2. mkay, katsun orgunnida mingi hetk… käsitsi panema kindlasti ei hakka, ent ehk leiab vajaliku automaagia

Comments are closed.