0
Mäletate, mis see on? (siin 750px laiune pilt, eelmine post 700px. Kuidas tundub?)

Kümme korda kuulsam, Keset Nädalat!

Muide, seltsimehed – kui ma teid tänaval justkui ära ei tunne, siis ei tule see sellest, et ma olen hajameelne pime töll, vaid sellest, et ma olen uhke. Oleks te sama uhked, küsiksite ka ise endalt, kas te tahaksite endasugusega üldse tegemist teha… Ma kardan, et Mõigu KEK’ki annaks selles voorus eitava vastuse.

Uhke olen ma sellepärast, et peale pikka ja vaevalist, kulukat ja rasket, tihtipeale ka kobamisi piinlikku rännakut oma fotoseksuaalse külje avastamisel olen ma lõpuks läbi murdnud glamuursesse Suurde Meediasse. Mu looming ilmub vist Ajalehes…

Kahju ainult, et ajalehe nimi tekitab näriva tunde, nagu olema ka kodumaa reetnud. Ah, pekki, huukeers, meie, tegijad, ei lase ennast sellistest pisiasjadest häirida…

PS. Kui toimetaja ennast algul tutvustas, pidin kohvi kurku tõmbama. Koheselt formeerus tagaajus üks võimalik küsimus: “Kuidas te kommenteeriksite oma pidevaid kriitilisi rünnakuid koalitsioonipartneri suunas? Ja kelle ajast te seda teete, ega ometi Maksumaksja ajast?!”

PPS. Korrektne pildiallkiri suurendab oluliselt võimalust seda leida

21 thoughts on “Kümme korda kuulsam, Keset Nädalat!

 1. Kui mu mälu mind ei peta, siis on see mehaaniline arvutusmasin…aga krt! nime olen unustanud.
  Mälu, vanadus…:(

 2. see on see masin, millest bussijuht vanasti pileteid välja võlus.
  mul tekkis sama mõte kui Geal, et lõpuks ometi on kesknädal su loomingu avastanud ja E ise valis pildi välja. well done, well done

 3. krt nüüd siis peab hakkama kesknädalat kah lugema.. fck ma ütlen ;)))

  aa igatahes edu su kuulsusrikkal teel kõige kuulsamaks saamisel :)

 4. ma arvan, et võid vabalt ka 800px täis laksata. need 5.64% (800×600) su külastajatest võivad ka ilma taustata seda pilti vaadata ja need 0.04% (640×480) ei näe hetkelgi tervet pilti..

 5. Kesknädal soovis avaldada ühe igati mõistliku kursavenna esseed, millga ta miski konkursi võitis. Tema keeldus.

  Aga noh, Sina õõnestad süsteemi seest:)

 6. kesknädalat tasub lugeda, praktiliselt ilma rahata yks suur komöödia, “Pikker” ju enam ei ilmu, niiet KN on eesti ainus arvestatav huumoriväljaanne (PaskIn ei lähe arvesse, ma pole pealkirjast kaugemale jõudnud)

 7. Just nii – nagu varem mainitud – viie krooni eest kymme lehekylge Kranaati.

 8. krt seda teab.. pärast plahvatab või tekitab pöördumatuid tüsistusi.. seda nüüd küll ei soviks. ja jumal auta kui seal vahel kuskil mõni kohukesemees veel on siis oleks küll hull asi..

 9. Kesknädal oli täitsa hea leht niikaua kuni k-erakond valitsuses polnud. Igakord kui oli tahtmine riiki kiruda, sai sinna saata. Nüüd enam ei kujuta ette mida sinna kirjutada võiks. K-erakonda kiruvaid artikleid nad millegipärast ei taha avaldada.

 10. Seda ma mõtlesin, miks see pilt nii keskpärane on… see puuduv piksel on kogu kompa pekki keeranud :P

 11. see on üks nendest piltidest, mida on mõnus 800×600 ekraanil hüppavalt üles/alla skrollida.

Comments are closed.