0
Liblikas

“Peremees, ää pahanda, viska sota, ah? Ei, mitte see!”

Peekoniribad pannile, liharibad järgi (lõigata üsna peened), maitsetada oma soovile vastavalt. Seejärel türgi oad (need rohelised kaunad), hiljem šampinjonid ja paprika. Kui kõik on enam-vähem, lisada piim ja hapukoor/sulatatud juust (mõlema lisamisel kipub liiga tummine tulema). Kõrvale näiteks lintnuudlid.

Ärge muretsege, rannahooaeg ’07 on veel kaugel…

***
Foto: “No mida!?!

13 thoughts on ““Peremees, ää pahanda, viska sota, ah? Ei, mitte see!”

  1. ja, kui lintnuudleid üle peaks jääma (tavaliselt jääb), siis need suunata pannile. seltsiks anda neile lõhutud (viilud näiteks) paprika (mida värvilisem, seda värvilisem), oliivid (kivideta), kana (Talleggi Tai kanatükid näiteks), shampinjonid (ka katki, viiludena) ning Merevaik. soojalt parim.

  2. Kusjuures, neid nuudleid jäi vist veel üle, Rivo? Eks ma pean nad salaja ära sööma (siga meil ju ei ole!), tänastele Inimkonna Kauneimatele Õitele eilseid makarone ei hakka vast pakkuma…

  3. tiba jäi. aga selle eelpool kirjeldet nipiga petab nuudli vanuse hästi ära. umbes nagu julge meik või nii;)

  4. vaiki, õnnetu :P
    või noh, kui sa tahad mulle pesu osta, siis XXL peaks suht OK olema…

  5. Kui mul oleks üksainus genotsiidiskroll, siis ma kirjutaksin sinna peale “türgi oad (need rohelised kaunad)”. Õudne ropp taim!

  6. uhh..tõrjun selle võika kujutluspildi, kuidas mehed üksteisele pesu ostavad:P

  7. loodan, et selle kujutluspildi asendab üks teine võigas kujutluspilt. muahhahaa!!!!!

  8. Huvitav, kui peekon on säilivusajaga 09.01, siis kas ma ei võiks teda ikka proovida kasutada? Pakk on kinnine ja ühe su peekoniretsepti juba üle elanud… S.t ei viitsinud siis teha. Ohjah. Peab sinu retseptile vastukaaluks enda oma panema. Selle, mis on lahja, aga maitsev. Aga peaasjalikult siiski lahja. No backon. Kevin Bacon.

  9. kas kõht läks tühjaks? Iseeneset tundub täitsa maitsev roog…

    Mis te veel kodus kokkate..:)

Comments are closed.