6 thoughts on “Aeg Telleri algatusega liituda…

  1. mis lihtsalt tõestab et blogtr peamise lugejad on ajakirjanikud (ise)

  2. mitte just seda, toivo. imho pigem tõestab see minu varasemat väidet, et internet on saavutanud sama ulatuse, kui “reaalne elu” e. keskmise internetikasutaja profiil/tase on sama, mis nt. lehetellijate seas e. sama madal: müüb veri, higi, sperma, pisarad.

    vahe on selles, et blogi puhul on lugejaskond nii tilluke, et keegi ei ole viitsinud tõsisemalt midagi ette võtta. a la, et las märatsevad. ent kui asi “suure kella külge” läheb, järgnevad ilmselt ka vastuaktsioonid. saab näha…

  3. no blogid on suhtkoht kohati totaalselt ju alla käinud. pritsitakse ila. pannakse pealkirju, mis tömbab lihtsalt ligi.

    üldine blogide hulk on kasvanud nii suureks, et raske on juba leida sisuga asju. s*tt (vabandust väljenduse eest) hakkab lämmatama sisuga kirjutisi.

Comments are closed.