Tirilimps-poolteist

See on ilmselt üks naljakamaid fraase lapsepõlvest. Mul ei ole õrna aimugi, miks see mulle just nüüd meenus. Ma päris mitu minutit kahtlesin, kas ma mitte seda juhuslikult, täiesti kogemata just praegu välja ei mõelnud, sest sellega seotud mälestused on nii udused (vanaemalt kuuldud?), et võiks vabalt olla ka võltsitud. Aju teeb selliseid asju.

Internet annab võidu lapsepõlvele. W00t.

6 thoughts on “Tirilimps-poolteist

  1. mu isa ütleb seda fraasi kogu aeg. ma ei tea siiamaani, mis ta mõtleb täpselt sellega

  2. Sa ei mõelnud seda ise välja. Minu ema ja vanaema rääkisid samuti – tirilimps-poolteist tähendas midagi naljakat, kohmakat või kiiruga kokkupandut.

  3. Minu isa, kui ma talt lapsena tähendust küsisin, selgitas, et see käib lonkamise kohta või noh, kui ühele jalale ei saa hästi toetuda. Ehk siis haigele jalale toetud hästi kiiresti tirilimps ja tervele jalale poolteist tavalise sammu aega.

  4. Sepp, su helesinisel lapsepõlvel on must raam. Vaevalt see su sõnaühendit seletab..

  5. Maruhha, erinevalt mönedest kaheksa-aastastest on minu lapsepölv läbi mis läbi …

Comments are closed.