Väljamõeldud lugu. Viljalihaga.

Isa: “Need mehed on Sam ja John ja neil oli raske päev. Kõigepealt pidid nad vara tõusma, et ühtede meeste käest ära tuua üks kohver, mis nood enda kätte “unustasid”. Aga siis nad läksid nendega tülli, sest nood mehed ei tahtnud kohvrit tagasi anda. Nad said kohvri kätte, aga kui nad läksid seda ära viima, siis neil juhtus autos õnnetus…”

Eeva: “Mis õnnetus neil juhtus?!!”

Isa: “No lihtsalt õnnetus. Teil on ka autos õnnetusi juhtunud. Ja nemad pidid ka minema autot puhastama ja ajasid üles ühe kolmanda mehe, kes ei olnud selle üle üldse rõõmus…”

Ema: “See mees ise kirjutas selle loo, ise on süüdi.”

Isa: “No ja pärast nad läksid pannkooke sööma, aga siis tormasid sisse üks mees ja naine ja karjusid, et keegi ei tohi pannkooke süüa ja kõik peavad hoopis neid vaatama! Ja…”

Ott: “Mis pannkookidest sai?!?!?”

Isa: “Novot, kuigi neil oli raske päev olnud, siis Sam seletas sellele mehele väga rahulikult, miks nad ei tohiks neid segada ja peaksid ära minema. Ja mees ja naine läksidki ära ja nad said oma pannkoogid ikkagi ära süüa. A pärast oli seal üks poksija, kes ei tahtnud ebasportlikult käituda ja kellele oli väga armas kell, sest see oli isa kingitus…”

Lapsed: “Magustoit!!!!!!” (ja tähelepanu kaob kui härja huik…)

[Isa selgitab lastele, kes on need apelsinimehed tema t-särgil ja miks nad püsse näitavad]