0
3D hotell

Kanad munevad nummerdatud* mune…

Jõlkusime Rivoga ümber Viru keskuse jms. Eesmärk siis iseenesest mõistetav – nende turvapoliitika kiuste maja maha pildistada, et saaks siis soovi korral endale samasuguse ehitada. Noh – mingi põhjus neil ju peab olema, miks nad pildistamist ei salli oma valdustes.
Muuhulgas proovisin ka siis seda zoomimise värki. Eriti lahedaks muutub asi siis, kui on võimalik objekti tuua näiline kolmemõõtmelisus. Otsi mingi ruudustik ja proovi ka…

UPDATE: Rivo kirjutas foto.diipi korraliku loo ka: Sissesõitvad fotod ehk zoomiga fotod liikuma.

Aga kui Rivo oli lahkunud, põikasin korra ostlema**, kuna püksinduses on taas kriis. Sain jällegi tõestada oma Mehelikku Ignorantsust – seda pükste suuruste abiga…

Niisiis, vaatan mina neid numbreid ja teades, et ma olen ikka SÄHHERDUSE tagumendi endale oma pisikeste hammastega taha söönud, võtan loomulikult olemasolevaist suurima numbri: 106.
Proovin – no ei lähe mitte. “Loll võid olla aga kaval pead olema“, silkab läbi pea kaval mõte – “ma saan ju vaadata oma pükste seest, mis numbrit vaja oleks“. Vaatan: 36
…?“, mõtlen ma intensiivselt, “hmmmmmmm….“, kõlab teine mõte. Seejärel lähen võtan samalt puult uued püksid ja need sobivad: 56

Et milleks, pagana päralt, neid siis üldse nummerdada? :)

* – number oli pitsati peal…
** – šoppama

13 thoughts on “Kanad munevad nummerdatud* mune…

  1. sepp: krt! mida sa seal riigiasutuses teed. see pole sinu koht raudselt. krdi loominguline lind (lendamise mõttes. et kõrgelt ja puha). otsi enesele uus koht. sa, krt, oled liiga hea oma pildikeeles ja mõtetes etc etc, et riigiametniku teraleiba syya.

  2. ma tänan! :D
    ent teraleib on kasulik, tervislik. vaat tavaline sepik või leib oleks palju piiravam – on ilmnenud, et ilo, nae, sünnib pada’je panna küll

  3. ahh, see esimene foto on lihtsalt super. kui seda vaatama jääd, siis tuleb tegelikult õudne tunne peale, see pilt nagu tõmbaks ennast su sisse ja tungiks sulle peale. aga see on tõesti hea! (Y)

  4. Kohati isegi ebameeldivalt psühhedeelne foto on:) Napsise peaga ei julgeks küll pikemalt jõllitama jääda… :)

    Igatahes väga hea plõks. Panebki kirumma, et mu enda zoomobje mingi elupann on et parem ei hakka tollega hetkel mässama. (ehk siis 50mm on mu sõber hetkel).

  5. “Kolks” lõin praegu pea vastu montori ära, sest pilt imes mind endasse :) Aga hea pilt, väga hea.
    Pükste nummerdamise koha pealt aga nii, et need võivad sul olla lihtsalt erinevas mõõdustikus kirjutatud. See 36 arvatavasti tollides – näiteks Sangaril on pükste juures mõlemad näidatud, tollid ja sentimeetrid. Samas see 56 on mingi omaette mõõt jällegi. Aga mina annaks ikkagi Nobeli preemia inimesele, kes mõtles väljas S, M, L ja XL süsteemi. Selle järgi saab iga loll endale midagi selga osta lõpuks.

  6. devil, sul on osaliselt õigus. iga loll ja reeglina ainult loll saabki endale midagi selga ostetud s,m,l ja xl süsteemi järgi! need erinevad (tootjate järgi) niivõrd, et minule sobivad rõivad on vahemikus m-xl. vali, millist soovid :) iga kord leiuta jalgratast..

  7. ah jaa. sepp, pilt on super! :)
    ma juba kujutasin ette, millised toredad tasakaaluhäired mul tekiks kui sellest pilttapeedi tuppa teeks :P

  8. üldiselt ma ostan hilbud selle järgi, kuidas selga passivad. s, m, l vms on vaid liigsed detailid ja asja keeruliseks ajamine:P pigem hindad pilguga ja proovid selga.

  9. jupi, sama mure siin… soome M on suurem, kui itaalia XL.

    a mõtle, kui sa leiutakski poes jalgratta iga kord – kas nad paluks ka selle eest kassas tasuda…

    Rivo, mingi asi tuleb ju kabiini proovimiseks kaasa võtta, kui ma kogu numeratsiooni ulatuses neid hilpe korraga kaasa rabaks, oleks kabiini ülemine äär palistatud turvameeste/naiste (loodetavasti naiste) näppude ja ninadega…

    peaks turule tulema mingi suurusega XXM, mis sobib automaatselt kõigile. nö. tellitava mutrivõtme printsiibil toimiv riietusese (vt. ka “hispaania saabas”)

  10. Üleüldises plaanis saab enamvähem oma mõõtudes asju. Mul ka osad XL ja osad L, aga M enam selga ei lähe. Tavaliselt on need paigast ära just väga odavate asjade puhul, selline tavakaup enamvähem jälgib suurusi.

  11. seksiäris on enamvähem unisex suurus ühel teatud kummiülikonnal. asi see nüüd riideid edaspidi kummist teha;)

  12. Ma ei saa enam s/Sepiku ja l/Leiva teemalisi tekste rahulikult lugeda, kogu aeg mõtlen, missuguse tainatootega nende kahe ühenduse puhul küll tegemist on.
    Aga pükste ostmise bakalaureuse kraadi hakatakse varsti mõnes tln kõrgkoolis kindlasti välja andma, praktikumid näiteks tollide sentimeetriteks teisendamises ja lõpuks muidugi teaduslik uurimus “Slim fit vs loose fit – Baudrillardi simulaakrumi mõiste rakendusi rõivatööstuses”.

  13. ei saa mitte vaiki olla, tegin katse. ostsin selga proovimata soomest t-sargi numbriga s, mis pole mulle aastaid enam selga mahtunud (eestis). sarki selga pannes selgus, et sark on mulle m6nev6rra suur…

Comments are closed.