0
I'll cut you!

130GB lapsepõlve

Oi-oi-oi-oi… Мультики и фильмы нашего детства
Kahju, et enam ei mäleta nende multikate pealkirju, mis aega-ajalt tagaajus kummitavad. Kõike aga kokku ahmida ei jaksa :)

Oh seda naeru ja rõõmu, eks. Samas eile oli kossutrennist üks mees puudu – olla eelmine kord minuga kokku põrganud ja nüüd ei saavat eriti naerdagi – vist mõra ribis. Jeebus küll :(. Eile oleks trenni väikseima ära lömastanud – see on suht jube vaatepilt, kui kiirrünnakul tsentner vehkivaid käsa-jalgu-jms (pallist rääkimata) kaitsja tegevusena käkaskaela käib ja kaitsjast üle üritab veereda… Ma olen ju niiiii hea inimene, kuidas ma alati inimestele haiget teen (sh. mitte-füüsiliselt) ?

Märkus iseendale: hotell, hommikune lennujaam, stsenaarium…

One thought on “130GB lapsepõlve

Comments are closed.