0
Filmivõtt

Filmivõtt

Täna ei laula ma kiisust… ent kutsust tahaksin siiski ma laulda…“. Et siis millega Rivo hakkama sai nädalavahetusel, oli sehkendada ka mind filmi “Pandi aeg” võttepäevale. Sheff :) Ja koer, Pluto rollis, on “Mati Talviku” (Tiit Sukk) koer. Näiteja seega, staar. :)

Muide, Juhus võib olla pime, ent ta ei ole selle pärast veel üleliia masendunud ja omab päris toredat huumorimeelt… Mul on hea sõber, kellega ülikoolis ühikatoas ära söödu/joodu kõrval on puud soola kukesupp. Samas ma ei ole Melkale külla jõudnud MITTE KORDAGI selle aja jooksul, mil ma olen Tallinnas olnud. 4 aastat! (jah, see on minu süü, ma olen selline). Ja nüüd, võttepäeva hommikul (L, 9.00) oli ta esimene inimene, keda ma (tänu erekollasele jopele :P) juba kaugelt nägin. Räägib, pooles purjes, oma äsja lõppenud katsikutest (palju õnne! :) ) ja kurdab, et hommikul kell 8 ajas politsei ta üles ja käskis autoga sõtma minna ja üleüldse – keegi ei taha õlut tuua! Filmivõtted toimusid TÄPSELT tema akna all :D

Täna sai läbi astutud 6. sünnipäeva pidava Vibe fotonäituselt Treppgaleriis. Muljed:
– näitus oli pigem taaskokkusaamispeoks piltidel olijatele (eriti Saagim :P)
– veini jms. ei tohiks näituse avamisel pakkuma hakata, kultuuritegelaste read võivad hakata hõrenema (hint: galerii nimi)
– mõned pildid olid väga head oma emotsioonikuse või löövusega, suures osas siiski seltskonnakroonika, ent tasub läbi astuda

Pildimaterjali pakub millagi ilmselt Rivo enda juures või femme.ee‘s (viimane on nii “eksklusiivne” et tahab regamist. mul nüüd ongi häda käes – vat ei mäleta enam, mis nime all sai regatud :P)

Nii, nüüd lubatud koerapildid. Üldiselt ei olnud ta oma staaristaatusega eriti kohanenud: sihvakad sääred teda ei huvitanud (“Jalad”), jõi pigem porilombivett kui Eviani (“Ringid”) ja üleüldse tahtis pigem koju (“Võitlus”). :P
Võtetest tuleb lähiajalv veel pilte – blogisse ja galeriise (Jah, ka galeriisse, sellel aastal. Mati, ei naera :P)

“Võitlus”

Jalad

Ringid