0
Autumn lights...

November

November on käes. Päevad lähevad lühemaks, valgust jääb vähemaks. Kella küll keerasime, ent varsti lähed sa pimedas tööle ja saad pimedas tulema… Kohe-kohe hakkavad kaupmeestel jõulud…

Kuidas sina sellele vastu pead?

12 thoughts on “November

  1. palju tegevust vs palju vedelemist, lugemist, tubaste asjadega tegelemist. uni ka (võimalusel);)

  2. Rohkem tööd ja vähem möla, nii armastus majja toodi :)
    Aga üldiselt tuleb vaadata pooltäis klaasi ning võtta asju positiivselt. Kui lased pimedusel enda üle võimust võtta, siis tundubki talv pikk, kole ja pime.

  3. Mina küll nii tubli ei ole…mingi hetk tundub võimatu pooltäis klaasi vaadata. Kui ikka pime on ja mingit ilgust taevast alla sajab, siis lühiajalisetl aitab ujumine koos suure hulga ereda valgusega näiteks.

  4. Hmm, selle vastu, et ei peaks pimedas tööle minema ja sealt tulema, aitab hästi ka see, kui üldse tööl ei käi. Või kodus töötamine?

  5. No aga kaubandusvõrgus juba toimubki jõulurebimine. Et te ka poes ei käi ;)
    Mdks, selle pimedas tööle-koju rutiini vastu aitab väga hästi väikeste laste olemasolu (kes jäävad alati müstiliselt osavalt õigel ajal haigeks, et emmed-issid kodus puhata saaksid pisut). Vott. Kadestage või tehke järgi ;o)

  6. Ju siis kadestame… :)
    Mul ei ole õnnestunud viimasel ajal rasedaks jääda :P
    Ja üleüldse, mis siin ikka rapsida – arvestades meeste eeldatavat keskmist eluiga, saate te mu pensionisambad kah enivei endale, nii et riigile ma võlgu ei jää :P

  7. See märkus oli rõhuga sõnadel ‘viimasel ajal’ ???? Et ennemalt on õnnestunud, aga siis nagu ei olnud veel tähtsaks sündmuseks valmis????

  8. Jah, oleksin pea-aegu maailma esimese meessünnitaja auhinna kätte saanud, ent ema ei lubanud :)

Comments are closed.