0
Matemaatiku lapsepõlv...

Eduline samm

Läksin valemilt “4 kruusi kohvi päevas” üle valemile “kruus kohvi + tee”. Väga eduliselt toimib juba üle nädala. Kuidas sinuga lood on?

Tallinna linnapea ja abilinnapeade palgatõstmine oli nunnu porno. Häältega 18:17 läks ettepanek läbi. Nunnu selle poolest, et poolt hääletanud saadikutest kaalukeeleks võib nimetada RP’st ainsana poolt hääletanud Heino Kiike. Kaalukiik :)

Panovi põhjendus vajadusele tõsta oli samuti nunnu… Et “see ei ole kohane, et Tartu ja Keila linnapea saab suuremat palka kui Tallinna linnapea”

9 thoughts on “Eduline samm

  1. kohvi viimasel ajal tass kaks nädalas tekkinud, rõhk teel, teinekord ka veinil. lagi oli see, kui enne magamaminekut võtsin suure (0,5 l) tassi kohvi, jõin ära ja keerasin mureta magama.

  2. Absoluutselt mingit kohvi joomist. Tööl tavaliselt võtan umbes ühe (umbes korra kuus) ka kaks tassi teed päevas.
    Lihtsalt “can’t see what’s the big deal with coffee, tastes like shit” ;)

  3. kohvi jätsin aastaid tagasi. selle asemel on tee, mis on sama tume, kui kohv. siiski oma esivanema tasemele ma pole jõudnud, kelle tee peale kohvi maha jätmist pidi olema nii kange, et teelusika põhi läbi ei paistaks.

  4. piimakohvid ja maitsekohvid on küll väga head ja üldse kõik see, mis jääb väljapoole kolm tundi plaadil seisnud masinakohvi. und kofeiin minu puhul ei mõjuta, küll aga jõin ükskord kolm tassi järjest, eesmärgiga koolitöö tegemiseks üleval püsida. asi lõppes kurvalt, st. kätevärinaga :( enam nii ei tee. pigem siis juba üks hea odav kodumaine feuerzeug :)
    teesortidest on lemmikuks rotbush. ja ise teen ka kodumetsa nõiasegusid ;)

  5. tegelt selle musta värvi joogi tarbimine sõltub puhtalt harjumustest ning pole eriti seotud meie vajadustega. enda kohta võin öelda, et vanas töökohas sai tarbitud 2 muugi päevas, uues kohas võibolla paar papptopsitäit nädalas. lihtsalt pole tahtmist.

Comments are closed.