0
Huvitav, mida küll näidatakse... :P

Thou gleeking ill-nurtured lewdster!

Pealkirja genereerimisel tuli appi Shakespearean Insult Generator, leitud läbi Krahvi.

See nädalavahetus oli üsna kirju – reedesse mahtusid nii bowling (parim skoor 152), piljard (kiid olid kindlasti kõverad…), Valli baar (millimallikad ja kiluvõileivad loomulikult) ja… eeee…. veel midagi vist…

Laupäevane K. soolaleivakas oli üsna huvitav, kuigi algselt külalistest mitte kedagi ei tundnud. Ilmselt jään neile meelde muheda paksu poisina, kes tegi nilbeid vahemärkusi ja tõi täiesti joodamatut Pirita ürdilikööri (kui keegi teab, kuidas seda tarvitada tuleks, andku lahkesti teada…)

Eurovisioonist nägin kahte minutist lõiku (üks nendest oli nö. Bhavardinalist, oeh), ikkagi tunne, et tegemist võib olla jäädava kahjustusega.

AllpoolEelmises postis mainitud film tekitas tegelikult hunniku igasuguseid mõtteid ja samastumisvõimalusi. Kui Carrey’lt veel see kutsikanaeratus näolt pühkida, oleks super. Ja ma tunnen, et ma olen taas jõudmas ühe ajaloo ühte korduspunkti. Ja ma juhtun seda punkti üsna kirgliselt vihkama…

Ja Janno sünnipäev-soolaleib sai üles galeriisse. Suur osa pilte pole minu tehtud, eelkõige võib kahtlustada Manni ja Tanelit :)

3 thoughts on “Thou gleeking ill-nurtured lewdster!

  1. Pirita on saatanast :)
    Meie residentsi firmajook on shotid Piritaga (võib panna kõike + Pirita). Esmalt öeldakse “oh, nii hea!”, aga järgmiseks hommikuks on nad selle steitmendi ülerevideerinud.
    Soovitan soolakal proovida, ovatsioonid on garanteeritud.

Comments are closed.