0
...nokkima teri, mida puistanud on .k2pik { color: #FF0000; }

Üks vanemaid kurvastav fakt Georgi kohta…

Seda, et – ma ikka pean jagama oma vaimustust Crumpleri kottide ja saitide osas (Austraalia, Saksa, Eestis paistab pakkuvat Fotomax). Kuna ma kavatsen endale ringiuitamishooaja alguses osta ka õlakoti, kust kaamera käppelt kätte saab, siis vaatan ma eelkõige Crumpleri poole – esiteks on nad lahedad ja teiseks nad ei näe karjuvalt fotokoti välja… Vaata tervet kataloogi, mõnusalt jabur

Täiesti geniaalne on neil viis tutvustada kottide suurust võrreldes inimesega (Mel, 172cm) – seda tehakse nudex‘i abil :) Jah, sisaldab seda, mida arvate. Ei, saate tööl vaadata küll (kui ei saa, otsige uus töökoht). :)

Pilt on “eriti fotoblog” täna, tehtud lõunalkäigu pealt – ilm oli ju super, nagu päris talv: kergelt krõbe, karge ja päike paistis.

Kes magab töönarkomaani kõrval? says:
ma ei suuda leida meestele mitte mingit muud funktsiooni kui seksuaalne ahistamine
Sepp – androidne paranoik says:
prügi viid ise välja?
Kes magab töönarkomaani kõrval? says:
mhmh
Sepp – androidne paranoik says:
noh, siis polegi…

4 thoughts on “Üks vanemaid kurvastav fakt Georgi kohta…

  1. Ai kui hea nimi sinu msn-i vestluskaaslasel on. Peaks ka kasutama hakkama :P

  2. Mehed sobivad veel mõnedeks asjadeks, mida ise ei viitsi teha: kotte kandma, autol katkist kummi vahetama etc. See on nagu töö jaotus ühiskonnas, sina valid, mida sina teha tahad ja ülejäänu jätad teistele, et ka neist kasu oleks ;)

  3. tegelikult oskavad mehed märksa mitmesugusemailgi riistadel kumme vahetada (ja mis puutub kottide kandmisse, siis see kunst tundub samahästi kui kaasasündinuna). samas ei teeks vähemalt esimesena mainitud oskus emantsipeerunumale daamilegi kindlasti mitte paha.

Comments are closed.