0
Väljasõit rohelisse? Eine murul?
See pilt on nii kuradi jabur minu jaoks, et ma ei oskagi talle miskit nime anda :)

(haigutus)

Shit, kuidas ma ie viitsi seda saiti teha. Jutt ei ole siinsest blogist siin, vaid ühest teisest. A noh, seni kuni ma ei suuda ennast kokku võtta ja otsi koos sellega, ei saagi ma sellest lahti…

Pilt on sellest, et Liisu viis mind nädalavahetusel Rotermanni soolalattu kuntsi nautlema – teemaks oli arhitektuur – Eesti areng läbi aegade ja Valve Pormeister. Päris, nagu ta ilmselt ütleks, “punk!” :)

A kellelegi ma tahaks peksa ka anda – tuli välja, et John Margolies‘i fotonäitus vanast homeerika teeäärsest kurioosumehituskunstist, mis paberite järgi oli juba paar päeva läbi, olla tegelikult täiesti näha olnud…

Korvpall täna oli 4-4, ikka täismõõtu platsil. Vahetusi loomulikult mitte…

3 thoughts on “(haigutus)

Comments are closed.