0
"Vaade Lõuna-Eesti väikelinnale Pealinlase positsioonilt..."

Armusurmakomplekt “Succubus” nüüd saadaval!

«Iga teadusse ja haridusse pandud kroon toob meile siin [Tallinnas – sepp] rohkem tagasi kui mõnda Lõuna-Eesti väikelinna paigutatuna,» ütles Palts. [PMo]

Tallinna linnapea positsioonilt muidugi selge jutt – “meie mätas peabki kõrgem olema, kui teiste mätas”. Samas on ka näha, et mees ei ole andestanud tema PR-triki, Tallinna Ülikooli, mahategemist. Mis sääl ikka – elagu Tallinna Vabariik.

PS. Eilne keeleauhind läheb PMOnline’le, mis kasutab eutanaasia maakeelse vastena “armusurm”. Loodetavasti “kliendid” seksitakse surnuks.

6 thoughts on “Armusurmakomplekt “Succubus” nüüd saadaval!

  1. tsiteerides Paltsi “Eestis ei toimu pea üheski valdkonnas midagi ilma Tallinna Tehnikaülikoolis koolitust saanute kaasabita”

    moosida ta oskab :P kohe hea tunne…

  2. noh, rääkides Tln valitsemistest, on tal ju õigus – ta ise ju TTÜ vilistlane ;)

  3. mina ka ttü vilistalne.. :D

    aga eks sellel ole vähe tõetera all küll et kui miski suurem/olulisen asi liikuma on pandud siis kas TTÜ või TÜ inimesed seal käppupidi sees..

  4. ka on armsas koduvabariigis vähe ettevõtmisi, kus ei näe tegutsemas mõnd heledapäist ja sinisilmalist isikut -> jalamaid tarvis mustajuukselised ja pruunisilmsed paariad traadi taha pista, isoleerida-deporteerida-elimineerida.

    muidugi, õige konteksti huvides ei tasu mööda vaadata, et Paltsu sõnavõtt leidis aset TTÜ vilistlaskogu (oletame, et) õllelauas ja võiks küsida, kuidas-miks see üldse ajalehte sai. ning üldse, mis ajast Tallinna linnapea ülikoolide(le) raha (ümber)jagab?

Comments are closed.