0
Tarbija petmine?

RateMyPolitics.ee

Pealkiri on pühendatud netti tabanud nn pidevvalimiste ideele. Pikalt ei hakka jahuma (VabaLog on seda piisavalt pädevalt käsitlenud) – ütleme lihtsalt, et idee on kategooriast Huvitav nr 2*.

K-ampaaniat oleme kõik kuulnud-näinud, a kelle oma see “Eesti rahva liit” “Eesti rahva lill” võiks olla? Ja mis on saanud seadusesättest, et reklaami tellija peab olema üheselt tuvastatav?
EDIT: S. Meikaril olemas ka pilt reklaamist.

Pildi juurde – kas ma võiks Tarbijakaitsesse kaevata, kui mu telefon ei tee nii häid pilte, nagu reklaamidel neile on ekraanile kleebitud, mh? Kui hea kvaliteedi selle telefoniga saab, teab keegi, on kellelgi näidist?

* On olemas kahte liiki “huvitavat”. Huvitav nagu raamat (köitev, haarav) ja siis see teine: huvitav, nagu tütarlaps, kellega sa äsja kohtamas käisid ja kelle kohta sõber küsib, et “noh, kuidas oli?” Ja siis sa pead midagi ütlema. No ja mida sa ütled – kole ta ju ei olnud, loll ka mitte, a midagi nagu ei klappinud. Ütledki “nooohhh… huvitav”.

3 thoughts on “RateMyPolitics.ee

  1. See “huvitav”-sõna mitu kõla on küll õige, lisaksin veel, et mina ütlen huvitav ka näiteks põneva delikatesstoidu kohta, mis mulle eriti ei maitsenud, aga oli siiski.. huvitav. :)

  2. kusjuures see telefon teeb isegi ühe parima kvaliteediga pilte (võrreldes tavapärase telefoni kaameraga). Võib võrrelda mingi 3 pix kaamera piltidega. Ühesõnaga suht head pildid, kuid mitte kindlasti nii kvaliteetsed, kui antud reklaamil. Seal ikka natuke ekspluateeritud ja tahetakse asja paremas valguses näidata. Aga seda telefoni kiidan – sain oma käe ja silmadega katsuda seda ja testida ka mingi 2 nädalat tagasi!

Comments are closed.