0
Deutsche Kameraden Kameraden tõstavad klaasid Eesti kunstnike terviseks. Prozit!

“Well, this sucks” nr. 42

– Hakkasin juhuslikult inimese moodi riides käima ja nüüd tundub, et olen külma saanud. Tagumikkur*

– Nimeta kodumaine naisartist, kes ei laula ballaade, ent tema lauludes ei ole ei rütmi, ei riimi, ei jõulisusest ega ka (üllatus, üllatus!) sisu? :)

– Ma ei leia enam pilte, mida näidata. Mitte, et mu kriitikalatt oleks tõusnud, vastupidi – fotod on igavad ja/või kehva tehn. kvaliteediga. Ilge punnitamine…

– Homme linnast, kus asjad ainult kõlavad hästi***, linna, kus on tegelikult ka head mõtted**. Ehk sealt saab…

* bummer
** Tartu sümboolika leidmiseks (otsing: logo) kulunud aeg: 6 sek.
*** Tallinna uue sümboolika (“Kõlab hästi”) leidmiseks kulunud aeg: ei leidnudki… Küll aga sain teda, et linnal on olemas 3 erinevat vappi

Ja üleüldse, kellel tuli see geniaalne idee, et jaotame otsingutulemused TAB’ideks kuid ei näita alguses vaikimisi kõiki tulemusi, vaid ühte tab’i ainult?
Noh, enne valimisi oli ju ilmselt vaja justkui midagi ära teha (tuletab meelde eelmisi valimisi ja meie “prioriteetset” rabelemist)…

20 thoughts on ““Well, this sucks” nr. 42

  1. Hehh. Ma hakkasin põnevil läbimõtlema, et ‘naisarst’ …… Ja lugesin suurema hoolega lause läbi.. Sain pettumuse osaliseks,e t ei küsitagi laulvat naisarsti vaid kõigest arTiSti ;)

  2. tänapäeval on vist popp kiruda kõike uut.. no pole midagi parata.. ausalt, tallinna uus logo on täitsa OK ja kes püüab seda tartu käkerdisega võrrelda siis see on nukker püüe.. too lapsejoonistust meenutav tartu ‘logo’ ei sobi kuidagi ühegi linna logoks..

    ja mis mõtted seal taaralinnas siis head on? see et kohalik reformierakond KUTSUB keskerakonda koos võimuliitu jagama?

  3. BC, see on koht, kus ma ei ole absoluutselt sinuga nõus. esiteks, ma ei kirunud logo, vaid selle leidmisvõimalust, st. -võimatust.
    Ja kui sa selle teema juba tõstsid, siis kirun ikkagi logo ka – uus logo on täiesti mõttetu minu meelest – nii vajadus tema järele (tulenes pigem valimistest, kui reaalsusest) kui ka tulemus (väiksena ei meenuta üldse mitte midagi, tegemist on tavalise Järjekordse Siluetiga, olgem ausad)
    Lapselikkusest – vaata ringi natuke ja sa üllatud, kui palju sellist südamlikku, turvalisust sisendavat stiili kasutatakse just turismile suunatud logona. Ja seda ei tehta ilmaasjata.
    Headest mõtetest… Kasutan nüüd su enda argumentatsiooni – kas see, et KE saavutas enamiku kohtadest, Kõlab Hästi? :)

  4. ma arvasin et sa selle KE enamuse siin vastu kohe välja tood.. eks see ole iga tallinna kodaniku enda süü kes ei hääletanud..

    aga logost niipalju et arvestati ka eesti käinud turistide arvamusi.. ja ka nende arvates oli see sobivaim ja meeldivaim..

    ja kuidas iganes miski asi eesti tehakse.. miskid virisejad on alati platsis.. see on nagu aamen kirikus.. ja see on see mis on veel masendavam kui kogu kohukeste ja (t)lillede palagan kokku..

    tehtagu siis ise ja paremini.. ja ärgu virisetagu selle asemel..

  5. Logost. Kodanikud maailmarändurid – öelge mulle nüüd peast, millised on Londoni, Pariisi, NY, LA, Tokyo, Stockholmi või minugi poolest kasvõi Helsingi logod? Ei tea? Mina ka ei tea. Käinud olete? Olete. Lähete ka edaspidi, isegi kui neil logo olemas pole? Lähete.

    Kogu see logovärk on way overrated. Sepp, too mõni näide mõnest üldtuntust soojast ja pehmest turismilogost, mis reaalselt ka töötab, st mida rahvas reaalselt ka ära tunneb ja seostab.

  6. Devil, marju kuudil on väga hea hääl ja tema laulud on ka jumalast ok. mina hääletan igatahes marju poolt. ma võin kihla vedada, et sina ei suuda küll 60-aastaselt nii punk olla kui marju praegu on. vot nii.

  7. BC
    – ma ei ole Tallinna elanik
    – võimalik, et arvestati ka turistide arvamust. ma lihtsalt ei suutnud ka selle kohta mingit infot leida (algne virin, tuletagem meelde, oligi veebilehe pihta, mitte logo pihta, eks)
    – viimasel ajal on popp igasugust kritiseerimist virinaks pidada (sry, “Tallinna Ülikool” ON kole ja ta ON kesklinnas silma all, lugege virisemiseks või mitte…)
    – teha ise paremini? tegemist oli kiire suunatud hankega
    Aabram
    – muidugi on overrated, BC hakkas lahmima, et Tartu oma on käkerdis :)
    – mulle meenuvad eelkõige Jaapan, Holland… a noh, nad ükski ei tööta – ma ei ole seal ju käinud :P
    varssavil oli ka midagi lõbusat, ent ma ei suutnud seda leida…

  8. Ja homme teeme õlled juba heade mõtete linnas kus head mehed täna juba head õlut heasse kappi panemas.

  9. Oot, see oraanzh-kollane ekvalaiser on talina uus logo või??? Et nagu talina siluett ja puha???

    No andke andkes, mina juba mõtlesin,e t olen talina perearste otsides mõne raadjojaama kodukale sattunud :D

  10. Nae, lapsekasi on Jaapani logole vaala joonistanud, taiskasvanu oleks sellest voib-olla hoidunud :D

  11. Ja poolakatel on nüüd küll eluksajaks riigi logoks too kuulus “polish plumber”, seda teab vähemalt terve Euroopa nüüd.

  12. mis õlled? heade mõtete jook on ikka 60%-line vesi (vt. ka kalendrisse). reede või/ja laupäeva peale tuleks mainitud substantsi viskamist natuke planeerida.

  13. Liisu, ma _EI TAHAGI_ 60selt nii punk välja näha. 60selt võiks juba mõistus peas olla :)
    Minu jaoks ta laulda ei oska ning tekitab müra. Igalühel on oma maitse, selle üle vaielda on mõttetu.

Comments are closed.