0
Võrgu silma suurus on pöördvõrdelises seoses oodatava saagi kvaliteediga...

Apetiitsest reljeefsusest

On küll, muide. Kuni, muidugi, sinki ei hakka meenutama…

14 thoughts on “Apetiitsest reljeefsusest

  1. Pöördvõrdelises? et mida suurem silm, seda kehvem kvaliteet? Ma ei ole nõus. Kui silm on liiga väike, tuleb moiré!

  2. maitea, millegipärast jätavad mulle võrksukad kuidagi “litsaka” mulje, olgu see silmasuurus milline tahes…

    nõukaaja pärand ilmselt :)

  3. Usun, et ka nõukaaja mehed otsisid oma tõsistes Traktorinades vahest seda litsakat poolt.

    Nojah… igatahes, ma igaks juhuks vabandaks oma mõtteavalduse osas nende ees, kes siit midagi ebasündsat või -viisakat leiavad. Ei ole nii mõeldud. Ja üldse, pildil olevad on väga kenad sukad IMHO, ma paneks siia võrdluseks ka ühed tõeliselt suure silmaga võrgud (sukad ei saakski öelda nagu enam), ent netiavarustest leitud näidetest tõepoolest ei olnud ükski “workplace safe” oma tööstusharust johtuvalt…

    ja teine asi, kod. Aabram – fui! :P

  4. ma ei saa aru, milles probleem, sepp? karupüksid on väga praktilise väärtusega riideesemed. ja meie kliimas ning negatiivse iibega riigis on äärmiselt oluline kaitsta naiste reproduktiivseid võimeid. võrksukkades, teatavasti, on võimalik kergemini külmetada ära oma SABA. karupükstes, samas, on alaselg kenasti soojas ja kaitstud. niiet ei mingit fuid! rohelist tuld karupükstele!

  5. Karupüksid mõjuvad iibele jälle teistpidi halvasti läbi nn pandasündroomi- inimesed pole lihtsalt motiveeritud paljunema. võibolla oleks lahenduseks võrksukad, mis sabapiirkonnas lähevad üle karupüksteks?
    naisenimi: Spermaja (S Pervogo Maja)

  6. Konkurentsitu iibekiller on dressipüks naise jalas. Erandiks on sportnaised, näiteks sprinterid või seitsmevõistlejad või tervisejooksjad (aga mitte kuulitõukajad), kelle jaoks dress on apetiitseks garneeringuks. Ei, siiski, dressist hullemini mõjuvad kingad dresside allotsas. Kingad noh, saate aru, dressidega. Arggh!

  7. Ma just paar päeva tagasi avastasin, et mul ei olegi ühtegi paari sukapükse, aga teksad on, mitu paari kohe. Muideks teksad on täitsa mugavad, ei teki mingit vajadust ei tavaliste ega võrkude järgi.

    Muideks, ei soovita siin nõukaaegsetest naisenimedest rääkida, mõned ennem 1992 aasat sündinud naised on siiani elus.

  8. Võib ikka rääkida. Võib ka tänapäevastest hypergigasuper lastenimedest rääkida. Lõppeks ei ole ju meie süüdi, et nende vanemad raskekujulise rasedusdementsuse all kannatasid :)

  9. Mu meelest väga šefid püksid. Ja jalad ka umbes sellised, nagu Tartu Küütri tänava sukapoe mannekeenide omad (no ikka need, mida kaasa tahaksin haarata). Litsakusest siin küll jälgegi ei ole! Või on mõistetest arusaamine inimestel tõesti nii erinev.

Comments are closed.