0
Lennujaam I : Reet

Well, I ain’t gonna smell it if that’s what you want!

Poisid – plikad, pange ikka ilusti sall kaela, müts pähe. Mina ei pannud ja nüüd olen vist jälle kergelt tõbine. Ja mul ei ole selleks mitte aega. Üldse kohe…

Wheel of Time‘i esimene osa saab kohe läbi. Kuidagi palju on seda materjali ikka – sellest johtub ka kohatine väsimine, kunstlik tihedus, sündmusi kallatakse kamaluga peale, vahepeal kisub igavaks ja ettearvatavaks. Ah, homme hangib järgmise… :)

Pealkiri on pärit Narnia kroonikatest. Täitsa lastefilm oli, a raisatud aeg ka mitte. Nõid, kelle alguses arvasin olevat Galadriel (Cate Blanchett / LOTR), oli hoopis Gabriel (Tilda Swinton / Constantine). Ja fraasi omanik, Mr. Beaver, ei olnud ikkagi Hagrid. Sellist olulist ja selget infot siis teile…

Mrs. Beaver: You’ve been sneaking second helpings, haven’t you?
Mr. Beaver: Well, you never know if your next meal’s going to be your last. Especially with your cooking.

EDIT: Näe, Remol on kohe üks Mr./Mrs. Beaver varnast võtta :)

5 thoughts on “Well, I ain’t gonna smell it if that’s what you want!

  1. /me irvitab…
    dai pohh, kui mingi reidispämm tulema hakkab, ma tean, kus sa elad :P

  2. my name is philip! aga üldiselt on ikkagi üllatav, et tegemist ei olnud hagridiga, sest hääl ja aktsent oli täpselt hagridi oma.

  3. Beaver oli vaieldamatult filmi kõige lahedam tegelane. Ja mulle meeldis ka see, et kaslane, kellele Edumund vuntsid joonistas ka pärast kroonimisel vuntsidega oli :)

Comments are closed.