0
Saage tuttavaks - Charlotte
1
Valmis! (ava oleks pidanud 45-50 keerama...)

Ämblikud, nad meile õnne toovad

If you shoot a mime, should you use a silencer?

Sickipedia (via henrik@tehnokratt). Lastel, oma õiguste eest võitlevatel vähemustel ja muidu kergesti solvuvatel inimestel palume mitte külastada :)

***
Eile alkoriiulist mööda jalutades avastasin, et antud kogumi ainuke apetiitlik element on kauba sätungit parandav tumedapäine näitsik.

***
Väikese tatina kartsin hüsteeriliselt ämblikke. Nende suurimate suhtes, mis meilt leiab, on ebalus endiselt säilinud. Kujuta ette – jalutad rahulikult rabas, astud kogemata läbi võrgu ja järsku tunned, kuidas näpuotsasuurune paljujalgne asi su silmaaugus ukerdab…

12 thoughts on “Ämblikud, nad meile õnne toovad

  1. miks puudub pilt meie vannitoas elavast isendist? mis tuletab mulle meelde, et peaks talle nime panema ;)

  2. mina lapsena ämblikke ei kartnud, tegin kellelegi ükskord lolli nalja – riputasin suurt pikajalgset oma avatud suu kohal, et söön selliseid, mis kardad. Kahjuks ei teadnud mina seda, et sel õrnal loomaksel jalad na kehvasti keha külge kinnitet – ka peale 5min köhimist-rögisemist ei saanud ma seda looma kätte. piisas vaid natukesest kujutlusvõimest, nägemaks (ja ka tundmaks) 7jalgse invaliidämbliku kannatusi halvasti toituva varateismelise ülehappelises seedekulglas.. peale seda olen ka hakanud neid veidi pelgama

  3. Mina kardan neid pakse karvaseid ämblikke. Eriti neid, kes on ullult vilkad ja teevad kiireid liigutusi. Need nööpnõelapea suuruse keha ja pikkade peenikeste jalgadega isendid võivad minu pärast rahulikult ringi sibada ; ) Eelmises korteris elas üks mul taoline vannitoas. Praegusesse koju pole ükski õnn veel paraku kolinud ; )

  4. Minge katsuge/vaadake loomaaias või kuskil üht õiget tarantlit ja kõhedus näpuotsasuuruste wannabe-ämmelgate ees on igaveseks kadunud.

  5. minu ebasümpaatia nende suhtes põhineb täiesti isiklikul kogemusel. väiksena suvekodus kõrge rohu sees päevitades üks nimelt hammustas VÄGA valusasti. :S
    aga muidu need kõrgejalgsed on hoopis koibikud, lestalised siis, mitte ämblikud. need on täitsa kenad. :)

  6. kle Sepp, millal sust blogosfääri kõige ihaldatum poissmees saab?
    või oled projekti külmutanud?

  7. Ehh, ennem kui toodet välja timmima asuda, tuleks ikka tarbijagrupp välja selgitada. Kõigile korraga meeldida ei saa. Sepp, ja milline oleks see grupp inimesi, kellele Sa seda kõige ihaldusväärsemat mängida tahaks?

  8. jutt loomulikult naistest. ja ma olen väga vähenõudlik: naiselik, tark ja ilus (eelistatult selles järjekorras), vanusega 2_ (+/- natuke) :P

  9. Riskides teinineidude pahameelega – Sepp, naine vanuses 2x, kus x on – natuke, ei pruugi olla veel kuigi naiselik, sest noh, selleks on vaja olla naine, mitte laps. Naiselikkus on tänapäeval retsessiivne geen (välja arvatud vene verd naistel :-).

Comments are closed.