0
Ilmakuulus terrorist "Šaakal" Sanchez nooremas põlves [originell]

Ei noh, kuldne otsus!

Me riigi üks suurimaid probleeme on teatavasti lokkav joomarlus, mis muule pillerkaarile ja hooraelule igatepidi silmad (ja eriti kõri) ette annab.

Et seda tähistada, annetati alkohoolsele joogile vahva tiitel – “Parim Toiduaine 2006”.

Lambad…

(Ei, ma ei ole silmakirjalik. Ma olen lihtsalt aastaid üritanud enda tervist ohvriks tuues teie oma säästa. A sihuke propaganda ja reklaam ei tee mu elu just lihtsamaks…)

10 thoughts on “Ei noh, kuldne otsus!

  1. peale selle on veel eestis kõrgeim väljas pool abielu sündivaid lapsi…

    Aga eks seda joomingu asja tõstavad turistid.

    Kusjuures veel seda, et vanasti sai viinapudeli eest suure ostukorvi, tänapäeval on see nii köömes! Ehk viin ei ole üldse kallimaks läinud. Ja sellest võib järeldada, et Valitsus ise ka soosib seda, et inimesed rohkem alkoholi tarbiks!

  2. Parim Lihatoode 2006 – Keefirimarinaadis šašlõkk (AS Rakvere Lihakombinaat)

    mis on selles erilist, et auhinnaga pärjata??

  3. sepp, lugesid uudist poolikult??! või vaid pealkirja?

    välja jagati vähemalt kümme erinevat tiitlit erinevas valdkonnas ja arva ära kas Parima alkohoolse joogi tiitlile saaks kandideerida värska vesi?

    see värk on praegu küll mõttetu hapukurgihooaja ülestõtsetud olematu probleem!

  4. BC, sa ei jaga absoluutselt matsu hetkel :)

    Las ma toon sulle näite: oletame, et riigis E on probleemiks mõrvad ja enesetapud. Samal ajal annab mingi komisjon “Aasta Meelelahutusvahend 2006” tiitli uuele Smith&Wessonile…

  5. asi ei ole nii kitsarinnaline nagu see sellest loost välja paista lastakse. see et eestis on alkoholism suur probleem ei tähenda et alkohoolsete jookide tööstus sellepärast kinni peab pandama! parem tõstetagu sotsiaalseid tagatisi, mitte ärgu keksitagu miski tiitli jagamise pärast.

    selle uudise pealkiri on puhas pseudo saast

    Eestis räägitakse aina enam ja enam ka ülekaalulisusest (jah me pole veel maailma esimesed) aga miks antakse välja üldse Parima kondiitri või pagari või lihatoote auhindu?

  6. BC, rõhk on siiski sellel, et lisaks “Parima alkohoolse joogi” tiitlile sai ta ka tiitli “Parim toiduaine”. Kui õlu on parim TOIDUaine, siis mina olen asjadest küll valesti aru saanud ;)

  7. kati, peale selle et õlu väga toitev on, on ta ka maitsev ja kasulik, tekitab tarbijates optimismi ja muudab naised ilusaks.

  8. Ma jätkuvalt loodan olla ilus ka kainete optimistlike meeste arvates ;P

  9. pildist küll aru ei saa, kuid seletus on igatahes veenev. see seletab mõneti piltigi.

Comments are closed.