0
Kui toitvast emast saab koristav perenaine...

Täna köögis: Urshag The Destroyer

Kurnake Benny Hill kaheks: paljad naised pluss puändiga tekstid ning miimika pluss mittetekstilised naljad. Visake esimene, magusamalt lõhnav osa ära ja segage teine pool järgmiste komponentidega:
– 2 osa Conan the Barbarian‘i,
– 2 osa Malevat,
– 6 osa Tapja Õllejogurtit.

Loksutage, lisage kohutav näitlemine, debiilne dialoog ja suures koguses väga halbu eriefekte (häid eridefekte). Tulem valage ettevaatlikult, et üle ääre ei kobrutaks, solgipange ning garneerige kogu ollus ühe 80’date stiilis diskolaadse koreograafianumbriga (jah, ka see on olemas)…

Valmis.

Lubage esitleda: Throg

IMDB: 1,9punkti. Film, mis on nii halb, et sa lihtsalt pead ta lõpuni vaatama… :)

9 thoughts on “Täna köögis: Urshag The Destroyer

  1. OK, Sepp, aita hädast välja ja pane asi minu jaoks konteksti. Mis on selle filmi “Pastori”-indeks?

  2. Kuidas ma võisin küll unustada. Pakuks… ainult 0,76P – erinevalt Pastori tegijaist, kel oli Tõelise Filmikuntsi punnitamisest higi-, vere- ja kusemull otsa ees, Throgi tegijad asja eriti tõsiselt ei võtnud (a la Õ-fraktsioon)

  3. Ehh, siis ei hakka ennast vaevama. Tõeline Kunst tuleb läbi higi ja vaeva, mitte niimoodi trallitades. Meile, töölisrahvale, pole teie tilu-lilu vaja, seltsimees!

  4. See on ühe iseäranis halva (änd i miin Halva) filmi järgi – (The?) Preacher. Nii halva, et isegi Internet on hakanud tema olemasolu eitama. Film on vähemalt 6-7 aastat vana, Mario leidis ta kunagi ka mingist IMDB’st üles ka.

    Sellist filmi, mis oleks 1.0 P polegi leidnud…

  5. aga palun: enim hääli saanud 1.0-“toode” ja kõik selleskoorilised (tele- ja videofilmid ning seriaalid välja jäetud).
    Bottom 100 algab 1.7 pealt, aga sinna saamiseks on ilmselt neljakohalist häältearvu vaja.

    üldiselt muidugi see IMDb-reiting on paras delfigallup ja kipub igasugu pottereid-kääbikuid soosima; nö. “paberitega” kriitikute skoore keskmistab näiteks (tõsiküll suht ameerikakeskne) mädatomatite leht.

  6. Kas ei olnud mitte The Shepher aka Cyber City? Olen tulutult üritanud seda filmi videolaenutustest laenutada, et ka lõpuks Pastori-indeksi tagamaadest aimu saada. Kui keegi leiab, antagu palun lahkesti teada.

Comments are closed.