0
Step on röövinud naiste tähelepanu

Tanel Padar on nagu Ultima Thule. . .

… ainult et mängib 3 x kiiremini ja tal ei ole mitte midagi öelda.

Enivei, tervishoiuarst käses mul rohkem liikuda. M’kay. Tulles vastu purjekil sõbra soovidele sai kohaks Amigo (tänu Tannu konserdile palju ilusaid naisi, ainult nad vist ei loe perioodikat – jah, Taneli abielu olla purunemas… ei, ta ei taha teid, tal on uus olemas). Õnneks ei olnud seal ainult Taneli kontsert, vaid lasti igasugu ägedat (vanemat) tantsumuusikat ka – mulle, eakamale inimesele see uuema aja piu-piu-piu muusika väga ei sobigi.

Tantsu lõime nii, et Tants on koomas. Muide, mulle tehti, kui nüüd jälle vägisi positiivset otsida, kompliment mu tantsuoskuse kohta – mingi tsikk karjus mulle, et ma olen pede…

9 thoughts on “Tanel Padar on nagu Ultima Thule. . .

 1. irw,
  tegid kohe hommikul tuju heaks oma jutuga.
  a eks selle tantsuga olegi nii, et klassikaline heteromees tammub jalalt jalale. nii peab ja see on normaalne, ühiskondlik lepe. aga kui sa kasvõi ühe vale liigutuse teed, siis nokamütsiga rullnoxid tulevad kohe, tibide ergutuskoor seljataga, ja näitavad, mida tehakse tantsupõrandal pedereerijatega. elik, ega ma ei tea ka. nii vist on. vähemalt kuskil väike-maarjas.

 2. Tuletatagu siinkohal meelde, et ühel paari nädala tagusel pillerkaaril vaimustas Sinu tantsuoskus preili sünnipäevalast sedavõrd, et tema sisemine tibi ärkas igiunest ning kilkas valjult ja siiralt: “Eesti mees on tantsulõvi!”. Ai, Sepp, Sinuga tantsulainel- iga kell*!!!

  *Rock around the Clock?

 3. Ah et siis hospitali sa läksidki eile hommikul? Ma just vaatasin, et mida lgp. Sepp nr 3 trammi peal teeb. Luges, muidugi, ega liigutand teps mitte.

 4. ehh, näed siis… st. ei näe… jah, ega ma eriti midagi ei märka, kui nina raamatusse pistan. muide, Anansi Boys on ka üsna haarav raamat

 5. Panel Tadar võib laval lakka visata ja plikasid kiljutada nii maa must, Sibula-Riho mõõtmetest jääb aga paraku mõne valgusaasta jagu maad (aega?) puudu.

 6. Ühtlasi palun vastust kahele küsimusele Pannu laulu “Welcome to Estonia” kohta. Esiteks, miks Pannu laulab “pudruJÕED ja piimaMÄED?” Ja teiseks: mida noormees mõtleb, kui sama laulu raames möirgab “oma võim, aga võõrad väed?”
  Ja Sepp, kuule. See. Sa kunagi tegid ühe “Vindõus Ikspee” pildi, küngas ja sinitaivas ja nii. Kus tegid? Särevere külje all, oli nii?

 7. Kahjuks ei suuda ma kuidagi meenutada, kus see pilt tehtud on. Vaatasin – eelmised pildid kaustas on Pärnust, siis on üks lagunenud torn (mõisahoonest), siis “ikspee” ja siis Jäneda…

Comments are closed.