0
Rannas olid kuumad kutid...

Meeleheitel koduperemehed

Oi blin… Kuna puhtus olevat Issandale meelepärane ja korterisse on ajutisi elanikke oodata, tuli natuke amokki joosta. (Käesolev sissekanne, olgem ausad, on jällegi kantud peidetud* sõnumist “Sepp – blogosfääri ihaldatuim poissmees”, kannatage ära…)

Külmikule tegin juba üleeile 1:0 – kogu sisu jagunes 3 gruppi: “nägemist, viitsütikuga pomm!”, “värske, mööndustega**”, “pea vastu, sõber!”. Esimesed 2 gruppi likvideerisin külmavereliselt, vastavalt kogumi turvaklassile.

Oh, wait… 4. grupp oli ka – “uue tsivilisatsiooni häll”.
Minust sai massimõrvar…

Sügava kurbusega südames arvasin kogu kapis leiduva alkoholi kolmandasse gruppi, seega hävitamisele ei kuulunud…

Eile: töölt pesumajja, siis tunniks ajaks koju koristama, uuesti pesumajja – asjad kuivatisse, kiirpoodlemine, asjad kuivatist, koju, koristamine jätkub – terve elamine vaja ju üle käia (ok-ok, Liisu ja Rivo privaatsuse jätsin häirimata :P).

Õhtu lõppedes janutas juba nii, et roosadest veinidest, mis Dakile sai viidud, lahendasin ühe kiirendatud menetluse korras, nö. hingasin sisse…

Moraal? Moraal, mu mittekondine eeslike… Raba, mis sa rabad, ent Eva Longoriat, keda tõhusalt, hoole ja armastusega põrutada, ei paista ikkagi kusagilt…

***
Arrowhead on Otsalti koera asja kirja pannud nagu ka mina sellest aru saan (st. ei saa eriti).
Lisaks omalt poolt, et head koerakasvatajad teavad alati, kuidas neilt pärit koertel läheb…

***
Blog.tr.ee meeskond võiks oma märksõna-statistika reaalajas tiksuma panna – teaks, millest MITTE kirjutada…

* – noh, või siis mitte nii peidetud enam…
** – kuna mul on hea seedimine ja kuna meil siga ei ole siis… siis pakendile märgitud kuupäev on rohkem nagu nõuanne, mitte kivisse raiutud säädus…

4 thoughts on “Meeleheitel koduperemehed

  1. Sepp, Sa niigi tubli. Ma suutsin ainult jääd sulatada. Sügavkülmast siis. Tavaline külmkapp peab veel järge ootama.

  2. Eva Longoria, Eva Longoria, muust sa ei mõtle:p
    Oleks et siis oleks Longoria puudumisel lõpuks saabunud punapeadegagi rohkem tegeletud, aga ei… Noh, FHMid olid ka päris intrigeerivad, thnx anywayz, honey:)

  3. ninii. konspekteerime. “sepp. punapead krasaavitsad. ei viitsi tegeleda.” järeldus: tuleb sepaga rohkem sõber olla ja tal tihedamalt külas käia (ääremärkus: ainult lõbus(tav)as meeleolus).

Comments are closed.