0
T.

Ole oma soovidega ettevaatlik…

Loomulikult unustad midagi maha, kui ammu pole trennis käinud ja hommikul kiiruga asjad kokku viskad. Seekord siis unustasin rätiku. Mis on VÄGA halb idee. Eks ma siis lootsin, et kuidagi enam-vähem kuivana ikka koju saan. Ning, ennäe imet, juba teisel kiirrünnakul sukeldusin nii õnnetult palli päästma, et lõpetasin nendes neetud redelites, mis on 90% koolivõimlates. Sellise litakaga, et peale vandumist ja toibumist võiski koju ära tulla. Ei saanud nahkagi märjaks.

…need võivad täituda.

Sakala Keskusest. Kuna Vabalogis antud artiklit kommenteerida ei saanud, olgu siin: minul on sellest praegusest Karla katedraalist suva, see, mida lubatakse, on ju ilus, ent see, kuidas seda asja aetakse, on tõsine. Põrgu see konkurss ja leping, astu Keskerakonda ja tee, mis tahad. Usun, et enamus protestijaid saab oma ajendi sellest.

Mis mind enim häirib: antud järeldusele on sellise jada alusel nii lihtne tulla, et see oleks nagu meelega tehtud (ärme unusta ka näiteks Kangrot). Ei ole võimalik, et ei mõeldud “äkki antud käik mõjub me renomeele kuidagi halvasti”. Mis siis, kui oligi plaanis anda signaal, et “vaadakse, kuidas asjad käivad, vaadake ja õppige, vaadake ja lõuake, kui tahate, sellest ei juhtu midagi, pööbel”. Mis siis, kui neil ongi õigus?

A äkki peaks ka astuma?

***
Tänast pildivalikut mõjutas Capture Happiness! (via keegi, kes mul meelde ei tule)

4 thoughts on “Ole oma soovidega ettevaatlik…

  1. Uu! Kui sellel pildil olija tunnistab, et ta tõesti hetkel õnnelik oli, ja miskit ka selgituseks kribib, siis paluksin seda pilti sinna lehele :)

  2. Kuna planeerimisega on Eesti sellises tunnelis, kus isegi kübet valgust ei paista enam otsast, siis mul on juba täiesti suva ka kuidas asja aetakse! Peaasi, et linnaruum tiba normaalsem saab. Ja see EAL tundub ka paras partei tüüpi organisatsioon olevat, ei tea mida nad valmisteks lubavad?

  3. ühed kultuuriinimesed koguvad allkirju uue kultuurikeskuse rajamise toetuseks, teised korraldavad protestimarsse stagnaaegse arhitektuuripärli kaitseks, ja lihtsale prolele ei seleta keegi, kas see kinnisvaraarenduse peatükk on siis nüüd lõppeks kultuurisõbralik või -vaenulik hoopiski, ning kas EKP poliitharidusmaja ees loosungit hoidev mees on “vastu” või “poolt” (kumb on võim ja kumb on vaim?).

  4. esskaa – alati on neid, kes ikka kakluse puhul ringi kogunevad ja kumbagi poolt ässitavad ja kannutavad. ega’s tulemus pole tähtis, oluline on, et keegi kellelegi tappa annab ja et verd ikka lendaks. mida on ilmekalt näha ka plakatilt, ilmselt on sellega ka kellelegi üle muhu antud.

Comments are closed.