0
"Aitäh päkapikud!! (hug)"

Eat mor chikin’!

Ühendus “Ka taimedel on tunded!” avaldab sügavat protesti Briti teadlaste uuringutulemuste avaldamise ja tõlgendamise vastu. “On täiesti lubamatu, et massimeedias levitatavates artiklitest võib jääda mulje, nagu suurendaks taimetoitlaseks hakkamine intelligentsust. Selline põhjuse ja tagajärje segamini ajamine õhutab ja kasvatab vastutustundetult vägivalda taimede suhtes,” märkis ühingu esikapsas K. Lille, “kujutage ette enda päeva, kui teie varre kohal pidevalt nuga ripuks!” Veel märkis ta, et kui intelligentsuse näitajaks peetakse kalduvust just taimi mõrvata, oleks aeg mõõdikud ümber vaadata.

Teistes uudistes: Vabariigi President omistas Iraani saadikule Maarjamaa Poolkuu silmapaistvate saavutuste eest rahumeelse Aatomiku taltsutamisel.

***
Muide, eilsest fotost on PÖFFi vaikselt täienevas galeriis ka värviline versioon: PÖFFil külas, keri lehe lõppu

4 thoughts on “Eat mor chikin’!

  1. mainitud mulje saamiseks peab viidatud kirjatükki küll üsna diagonaalis lugema, tegelikult on selles põhjus-tagajärg siiski õigetpidi paigas. eks muudki tobedad ideed ja maailmapäästmisskeemid hakka intelikent-inimestele kergemini külge, keskmisest tümikast on talumehetarkuse ja kommonsensi lahkumine märksa tõenäotum.

  2. pritsin täiesti kasutu faktina siia vahele, et 1993. aasta kandis tapeti USAs üle 3 miljardi kana toidu saamise eesmärgil. Kes teab kui suureks see number nüüd on kasvanud. Ja sina tahad veel rohkem?

    ps. ei propageeri aktiivselt taimetoitlust ega midagi muud

Comments are closed.