0
Pikk tüdruk

Alkoholita Lauaviin

Oletame, et teil on pudel Lauaviina. Tegemist ei ole oma segmendi tipptootega, ent kasutades juba sissetöötatud retsepte ja koostisosi ning laenates oskusteavet siit-sealt on tulemuseks märjuke, mis alla läheb ja piisaval “süvenemisel” võib nauditavakski osutuda.

Nüüd oletame, et sellest Lauaviinast on alkohol välja aurutatud – et kui tal enne oli selline kaheldava väärtusega ning – võrreldes tippudega – halba maitset jättev sisu, siis nüüd on ta täiesti sisutu.

Ladies and germs, let me introduce you – Eragon, the movie

7 thoughts on “Alkoholita Lauaviin

  1. see film oli õnneks nii sitt, et ei suutnud raamatut ära rikkuda. Kohatine kattuvus nimede ja kohtadega, raamatust oli ka mõned tegevusliinid võetud..aga neid oli nii palju muudetud, et ee.. kokkuvõtteks: seekord võib ka peale filmi vaatamist raamatud kätte võtta. oleks võinud siis vähemalt malkovichile ja ironsile rohkem eetrit anda..oleks midagigigigi olnud.. tundus, et lohe-tegemisele kulus kogu eelarve (ja asja eest ka) ning isegi dialooge ei jäänud aega üle vaadata.. kohati oli ikka täiesti koolteater..
    aga halba maitset jättev sisu? – kogenematu, eluvõõra ning kodus haritud 16aastase poolt kirjutatut (enamasti) ei saagi võrrelda vanameistrite elukogemustest, seentest ja pahadest kemikaalidest ‘rikutud’ fantaasiaga. Autori konteksti arvestades on tegemist vägagi kena saavutusega.. kuigi müügikõlbulikuks ja ühtseks tükiks tegemisel rappis seda pikaksveninud kirjandit ikka terve tiimijagu professionaale
    ..

  2. naised saunas rääkisid, et kui viin jätta lahtisel köögilauale vedelema siis pidi alkohol välja aurama mingi ajamöödudes, muidugi eeldusel, et keegi seda ära ei rüüpa

  3. mcv, sellise hooletuse eest tuleks piitsa anda

    kidel, sk. sa oled liiga palju benny hilli vaadanud :)

  4. Intiimsed väljaütlemised…

    Sepp, bänni igaveseks mind või pane blog kinni – nägin sind eile unes. Noh, muidu oli kõik siivas ja moraalne, aint sa ajasid ilgelt segast (muuhulgas sellest, kuidas sa D50 tagasi igatsed, sest ta istub ikka palju paremini käes).

    Kes järgmiseks.. Teller, Roonekas, Rivo?

    Kuhu jäid ilusad naised, kiired autod, sull ja feim?

    must not read more blogs, must not…

Comments are closed.