0
Sibul, mesi*, küüslauk - kui ei tapa, teeb tugevaks

Õhtul läheb kõvemaks suudlemiseks loodetavasti

Pildil on lapsepõlvest meenunud ravum, millega ma loodan ennast sellest vindumisest välja tuua. Mwaahahahahah…

Aga popp teema – valimised… Vaatasin korra öösel oma valimisringkonna – L-Viru** (59 kandidaati, 6 mandaati) – kandidaatide nimekirjale otsa ja lõin neile huvi pärast kolm omadust külge: tuntus (olen/ei ole kuulnud), võimalus parlamenti pääseda (jah/vaevalt/null), minu suhtumine temasse (positiivne, pigem positiivne, neutraalne, pigem negatiivne, negatiivne). Loomulikult ei hääleta ma nende poolt, kellest ma midagi ei tea, kellele hääle andmine oleks selle raiskamine ja kellest ma vähemalt natukegi positiivselt ei arva.

Neist, kellest ma kuulnudki ei olnud, said enamus suhtumiseks “neutraalne”, osad ka “pigem negatiivne” – lihtsalt valesse erakonda kuulumise eest…

Tulemused:
a) tuntus: olen kuulnud: 14; pole kuulnudki: 45
b) võimalus: jah: 8; vaevalt 18; null: 33
c) suhtumine: positiivne: 1; pigem pos: 3; neutr: 35; pigem neg: 14; neg: 6

Maksimumskoori – tean, ilmselt pääseb sisse, suhtun positiivselt – sai 1 inimene (ka eelmisel korral hääletasin tema poolt). Lihtne.

Õhtul otsin kaardilugeja ja koodid üles…

* – aitäh, Agne ja Marge, hea töö – nii ihu kui hinge eest on igati korralikult hoolt kantud.
** – mhmh, lääne(viru)rindel muutuseta

17 thoughts on “Õhtul läheb kõvemaks suudlemiseks loodetavasti

  1. Hmm, kui meil on 5 parlamendierakonda (5 esinumbrit), siis mis valemiga sa said 8 isikut, kellel sinu arust võimalus RK-sse saada? Valem huvitaks, mitte nimed.

  2. Valemit ei olnud – vaatasin nime ja oletasin, kas see inimene võiks piisavalt hääli saada või mitte. Loomulikult on mul eksimine juba sisse kodeeritud, kuna selle “linnukese” said 8, ent mandaate on ainult 6.

  3. see kokku kõlab nagu keskkooli matemaatika tekstülesanne – kelle poolt Sepp hääletab? :)

  4. Mrhm-räägib suudlemisest ja siis pipadab :P
    Aga mul poleks oma valmisringkonnas mitte kellegi poolt hääletada. Igasugused valimiskalkulaatorid määrivad mulle üleüldse Kristlikke Demokraate kaela :D

  5. Ehk olnuks asjakohasem pealkiri “Õhtul läheb kõvemaks ja suudlemiseks, loodetavasti”?

  6. “Õhtul läheb kõvemaks, suudlemiseks loodetavasti”

    jajah… komad… mu ürgvaenlased. tahaks praegu koolipinki nühkivatele põlvedele ja põlvikutele meelde tuletada, et komad on olulised – õppige, neid, panema juba koolis

  7. kuidas sellega oligi…
    et valid rahvaliidu, saad keskerak
    valid resp’i, saad isamaa
    valid mõlemad, saad kesk’i
    valid s-demmid, saad ka kesk’i
    ja rohelistega saab ehk kesk’i
    või valid kiristlikud demmid ja saad lõpuks keski’i
    koos paari pühapäevakooli õpetajaga…
    reformiga kesk’i vist ei saa, a neid nagu ei taha

    lovely shit

  8. Sepp, sinu suhtumine valimistesse sarnaneb sellele, nagu valiks sa toda, kellega õhtul suudelda. Mumeelest kõlbab suudelda sellega, keda sa tunned, kellel on sinusse positiivne suhtumine ja lõpeks, kellega sul selline võimalus temaga avaneb. Poliitlised valikud võiks ikka kuidagi maailmavaadet väljendada, saadikuga suudlemine on suht keeruline ja mõtetu üritus ;) Üks asi võiks ühtida, et suudle seda, kellega sa tead, et ta pärast kohe kellegi teisega suudlema ei lähe ja vali toda erakonda, kes pidevalt valesse vahekorda ei astu.

  9. Well, valida suudlemiseks lihtsalt keegi, kes sinust hästi avab ja kes laseb – suht madal latt :P

    Maailmavaateliste erinevustega on nii, et… on neid üldse? peale näiteks astmelise tulumaksu? (ma ei pea silmas niššiparteisid, kel kohati eristumisaluseks ongi mingi Maailmavaateline nüanss). Enamus lubab mingit Pappi kuskile ning peale valimisi, laenates filmist “Kariibi mere piraadid”, selgub, et “..the Code (e. valimisplatvorm) is more what you’d call “guidelines” than actual rules.”

    Seega võtsin vabaduse kod. d’Hondt’i eirata ja suhtusin hääletusse kui isikuvalimistesse – ehk vähemalt ei kuule a) ööklubis valijatega kohtumisest b) oma emalehmavennapoja mitte eriti odava auto liisimisest c) kuskilt täis peaga väljaviskamisest

  10. See suudlemise asi oli rohkem meeste seisukohalt, arvestades seda soostereotüüpi, et mees mõtleb iga minuti järgi seksile ja on nõus pea kõigi kahejalgsetega peale kana :)
    Naised, nagu teada, saavad iga kord peavalu, kui jutt intiimsemaks läheb

Comments are closed.