0
Ilmar Raag / "KLASS" - esilinastus täna

I’m the only gay in the village!

Rumeenia Posti kodukal saab otsida postiindekseid – brå bra. Ent indeksit ei näidata lihtsalt tekstina, vaid genereeritakse numbriga pilt. Seni, kuni neid genereeriti, mis ei võtnud just vähe aaaaaeeeeega, ei suutnud ma kuidagi leida vastust küsimusele “miks peab seda just pildina näitama, mis vanal heal lihtsal tekstil viga on?” Keegi aitab?

Pealkirja seletan kunagi hiljem lahti…

10 thoughts on “I’m the only gay in the village!

  1. Keegi progeja jõudis oma manuaalilugemiseponnistustega ilmselt lihtsalt parajal ajal õigesse kohta. Cool ju.

  2. asoh,ma, nagu ka ilmselt enamus eestlastest, arvasin siiamaani, et ongi “broooo”. sest, noh, kuna bra on inglise keeles rinnahoidja, siis “broooo” valeksparandamine on mingi freudian slipi antipood vist :)

    mycke bra

  3. tundub, et sul hakkab internet läbi loetud saama, kui rumeenia posti indeksiotsinguni oled jõudnud.

  4. YEEEEEEES! (flöödisoolo)

    ok, ma ei ole teda väga palju vaadanud veel, ent ilmselt vajub ära – naljad on suuresti ühte auku ja ilmselt see ammendab ennast. Monty Python on ja jääb minu jaoks sketšisarjade nö. mõõdupuuks – osadel õnnestub peaaegu kuskile ligilähedale saada, enamasti üldse mitte…

  5. Little Britain on jah kuidagi ühekordselt kasutatav. Esimest korda nähes naersin ennast laua alla, teist osa nähes möirgasin naerda, kolmandaga kõkutasin, neljandat vaatasin juba muiates.

    Edaspidi on vaikust aeg-ajalt lõhestanud turtsatus.

    Samas see “YEEEESS” mees on siiani naljakas. Ja Andy “I want that one” on ka kohati hea.

  6. Sellel on väga lihtne põhjendus.
    1. Postifirmad(k.a. EP) müüvad indeksite baasi raha eest firmadele.
    2. Ilma selle pildita peaks tegema mõne muu automaatse postitamise piiraja. Väga lihtne on kirjutada skript mis automaagiliselt sinu sisestatud aadressi(minu 31337 e-poes) juurde ka indeksi annaks, jättes ilma postifirma esimeses punktis väljatoodud rahalistest hüvedest.

  7. Selles selgituses on oma iva, ent:
    1. Rumeenia Post on ainuke ca. 25’st riigist, kes nii teeb
    2. Välja antav kood on perfektne algmaterjal suvalisele OCR’ile – suur, selge, ilma segavate elementideta

    Internet hakkab ennast ammendama, jah – olgem ausad, kui sa oled üle vaadanud võimalikud kombinatsioonid suguaktidest, on kolm neljandikku hoobilt läbi loetud. Next big thing ongi postiindeksid…

Comments are closed.