0
Huvitav, mis värvid sel pildil veel kodus on...

Linguistics is cunning

badger, badger, badger, badger, badger, badger, badger, badger, badger, badger, badger, badger, badger, badger, snaaaaaaaake, snaaaaake, badger, badger, badger, badger, badger, badger, badger, badger, badger, badger, snaaaaake, snaaaake, badger, badger, badger, badger, badger, badger, badger, badger, badger, badger, badger, badger, badger, badger, badger, badger, snaaaaake, snaaaake, badger, badger, badger, badger, badger, badger, badger, badger, badger, badger.

Tänan tähelepanu eest. Midagi paremat ei torganud pähe. Kuidagi jõle kiireks on läinud…

5 thoughts on “Linguistics is cunning

  1. daamid ja härjad, lubage, ma tutvustan – Risto, Master of Obvious :)

    Peedu, mis rongilt? Ei oln’d minu pulm…

Comments are closed.