0
Austerlane II

Eurokoerad VI

Dziizaz, ma ei ole enne pappi – 2euri per 30 minutit – maksnud, et saaks ilg-aeglase yhenduse ja tattkoledaks h22lestatud IE abil teksti trykkida. Mnjah. Ja tegelt on praegu 17.07, 15:57. Ei hakanud eraldi posti tegema.

Igatahes, Firenzesse joudis kuumalaine, isegi kohalikud “aborigeenid” leemendavad, varjuski on kohati +40 ja linn on tais laibasilmadega turiste, valdavalt ameerikast. Linn lausa 6hkab kuumust ja kohalik j6gi ujuda ei kannatavat. Mis imeb. Riomaggiores, maalilises m2gikylas sai hoolimata n6medest meduusidest v2hemalt ujuda (voi hulpida, soolane vesi kandis p2ris h2sti). Yks, esimene ja hulleim meduus on siiani k2e peale “t2toveerunud”…

Nii, natuke aega on veel j22nud – vaatan, kas postkasti ka sisse suudan h2kkida…
Suutsin. Sp2mmi on nii palju, et ma ei leia m6istlikke kirju yles. Sorry.
Skype’i pigem ei ava… :P

J2rgmine peatus: ajaleheputka, kust saada odav plastkaamera…

Arrivederci!

2 thoughts on “Eurokoerad VI

Comments are closed.