6 thoughts on “9/11 – hea päev lennureisiks

  1. Mis asi see üleval vasakul nurgas on? Keegi keda pildil olev naine vaatab?

    Ilusti tasakaalus pilt. Kaamerata oleks pool pildi võlust lihtsalt kadunud.

  2. krt, minuarust on see kaamera liiast. ma ei tea miks, aga minu pilk jääb just selel, mitte tibi peale pidama. proovisin, kui kaamera ära lõigata, aga vari alles jätta töötab minumeelest paremini.

  3. tead, jah, see pilt on selline ne mjasa-ne rõba… probleem on osalt ka selles, et ma ei suuda selle Yashicaga korralikult kompunnida kaadrit – see raam, mis näitab tegelikku haaratavat pilti, on katki/ebatäpne. ma tahtsin, et Rivo’t rohkem peale jääks ja oleks selline korralik “making of” pilt. (või oli asi selles, et ma ei saanud enam tahapoole minna ja kaamera fixobje laiemalt enam ei haaranud, ei mäleta)

Comments are closed.