0
Isegi välgu sain Yashical tööle :P

Nohikunaljad

Sellisel kellaajal hakkavad versioonihaldusesse möllimisel kommentaaridesse vägisi tulema kirjeldused a la “to Dublin – kuda, blin?” ja “EXCLAMATION MARK REMOVED!1!!!”. Nohikunaljad, noh…

– –
Pronto: Kristiine Prisma näidispeks.
Ühes on Prontol tuline õigus – Mutli kiitlemine, et impulssiivostude osakaal on langenud… on põmst tõsi, sest inimesed ei osta enam hetketuju ajel, vaid pidevalt, igaks juhuks. Mis siis kergekäelisemalt ära juuakse, kuna ta on olemas – asi millest ma kuu aega tagasi ise kirjutasin ning hiljem ka teised siin-seal…

Mingi hetk arvasin, et alkomüügi piiramine on vastutasuks kõrtsmikele, et need suht vagased olid, kui suitsetamine ära keelati (suitsetamise keelamine vähendab loomulikult baaride käivet, karmistatud jaekaubanduse alkomüügi reeglid kindlasti jälle tõstavad, vorst = vorst).

One thought on “Nohikunaljad

Comments are closed.