7 thoughts on “Naturaalne mahlasisaldus.

  1. miks “või”? siider on viina allaloputamiseks väga hea asi, kui on hea siider. näiteks see – ainus kodumaises kaubandusvõrgus (heal juhul) leiduv selle kategooria jook, mis ei ole a) magus b) kirves.

  2. mmmm…. see a le coqi oma pole siider. see on longero pigem.
    mine kuhugi poodi ja otsi loic raisoni 0,7 pudelis olevat siidrit. naturaalne. väga maitsev.
    akadeemia tee butiigis on kindlasti inimesi, kes on seda korduvalt kastide kaupa testinud ;)

  3. jap, joon hetkelgi kod. Raisoni – päris hüva kraam. a seda AlC purgiasja pole proovinud – ei ole märganud või usaldanud osta ilmselt. Saab proovitud.
    muide, tuleb langetada leinas pea – Novell ei paku enam originell-Strongbow’d vaid selle Eestis toodetud magusamat nõbu Strongbow Gold (mis pole ka iseenesest halb, ent ikkagi mnitte nagu see)…

    Tuletab meelde: kord kõrtsis küsis baarmen, kuulnud, et tellituks on viin siidriga: “Kiire kuhugile?”

  4. iirrwww… mul tuleb meelde laupäeva varajane keskpäev kell 11 inglismaal pubis, kuhu tungisin söögi saamise eesmärgil. minu ees olevad kodanikud omasid väga ümaraid taldu ning tellisid viinakokteile.
    hiljem kui huvi tundsin kolleegi käes, et WTF??? siis tuli vastus “isegi hiljaks on jäänud”.
    a üldiselt on eesti kõrtsides niigi sitt siidri ja õlle valik, et ei oska isegi kurvastada…

Comments are closed.