0
Sarnane küll

Šengeni viinaruum

Suhetest rääkides: fraas “õnnelik lõpp” on ju oksüümoron?

Kui olete mulle helistanud ja teile on mängitud sõnumit “Välja lülitatud või teeninduspiirkonnast väljas”, siis tegemist on telefoni minuvastase vandenõuga… Proovige uuesti… Ei, ma ei ole suutnud uut telef. välja valida :)

4 thoughts on “Šengeni viinaruum

  1. Mu telefon tegi ka vahepeal sellist trikki, väidetavalt oli telefon koguaeg väljas. Ja klienditeenindusest öeldi, et teenusega on kõik korras, aga soovitati siiski telefon korra välja lülitada ja see aitas.
    aga kui Nokia 6280 huvitab, siis mu isal on üks selline üle. Talle endale oli vaja suuremate numbritega displayd.

  2. See on viimasel ajal ikka päris levinud probleem ja ei ole minu arusaamist mööda küll kuidagi telefoniga seotud :(

Comments are closed.