0
Prahas, veidrate sõpradega hängimas (nagu ikka - kaamera taga...)

Sepp – see Ingridi rüütel (mitte Rüütel. ja mitte selle Ingridi) ;)

Vihje: kui ründate isiklikult kedagi, keda te ei tunne, for Christ sake, kontrollige mitu korda, kas tegemist on õige persooniga, eriti, kui teie “objekti” perekonnanimi on mingi Tamm, Kask, Sepp jne… Ja enne nupu “Publish” litsumist kontrollige veel kord, sest “internetil” on komme materjale cache‘da, mis tähendab, et kiirustades välja paisatud jamps jääb veel kauaks-kauaks siit-sealt välja paistma…

Seega tahaks tänada Anonüümset(-seid), kes piisavalt kiiresti õiged fotod Innole/Irjale ette söötis ning mu nimekaimu (nimekaimud?) teenimatu ja labase “personaalse tähelepanu” käest päästis. Nimekaimu(de) ees ma siinkohal vabandan, eeldan, et seda teevad ka Inno/Irja… Ausalt öeldes ei osanudki oodata, et nii räme ja piinlik prohmakas õige Viljar Sepa leidmisega sisse lipsab (mõlemas postituses sai “oma jao” vale isik (isikud), esimese aitasid kommentaatorid korda saada, teise palusin hommikul ise ära parandada). Veider ju, ikkagi endine uuriv ajakirjanik, tunnustatud. Võibolla siis mitte nii teenitult*…

Kuna paistab, et mõnede arvates on “avalikkuse ette tirimise” mõõdikuks just foto olemasolu, siis siin tõttab appi mu verivärske sildisüsteem. Kuid tuleb arvestada, et 99% juhtudest olen ma kaamera taga, seega eriti suurt valikut pakkuda pole: tag: me. Eks ta vaikselt täieneb…

Ja ühe mõtte tahaksin võibolla lisada veel siia juurde: et sõpradeks jääda, tuleks enne sõpradeks saada…

* – Kuulge, kui ma kirjutan About lehel, et ma võitsin Rakvere rajooni etlemiskonkursi, siis oluliselt noorem Läänemaa purjetaja ohvriks võtta, no ma’i tea…

– –
Nüüd tagasi igavate tavateemade juurde: lasin kogemata ISO 400’se pähe ühe sajase slaidi täis (Velvia 100F). Näis, kas paaristopine push päästab olukorra. Elu on ikka seiklus küll :P

– –
Loodetavasti on mul järgmine kord poes Babajagaa ja Unihiire postitused…

22 thoughts on “Sepp – see Ingridi rüütel (mitte Rüütel. ja mitte selle Ingridi) ;)

  1. lihtsalt tahtsin öelda, et sinu huumor ja elutarkus sellesse tobedasse vahejuhtumisse suhtumisel on ääretult sümpaatne.
    sõbra-repliigiga kahel käel nõus.

  2. Ok, aga kas sina kontrollisid enne psühhi-jutu ajamist, kas Inno ikka on hull või mitte? Aga ei, kuna meie nime postitusse lisamine toob klikke, siis andsid aga hagu. Kirjuta ise midagi huvitavat ja küll siis lugejaid tuleb. See teine Viljarike oli meil üleval vaid veitsa aega, ei usu, et ta pahandas.
    Ja sõpradeks võiks ikka jääda – kuna seni ju üksteisesse nii sõbralikult suhtutud. Ilma naljata sealjuures. Aga kirjuta rohkem enda elust. Mis sorti mees oled?

  3. 12 points pealkirja eest :)
    irja, sepp on oma elust väga palju kirjutanud, lugege aga tema blogi otsast lõpuni läbi :)

  4. Näe, Irja on öige inimene otsustama kas inimene keda alusetult såådistati pahandas vö mitte. peaasi et ei peaks oma viga avalikult tunnistama…

  5. Sepa eelmises postituses polnud MITTE ÜHTEGI nime, mis jutt, et “nime postitusse lisamine toob klikke”

  6. Miks peaks Sepal üldse mingeid klikke vaja olema? Konsultatsiooniteenuseid ta ei paku, reklaami ei müü. Need, kes Seppa teavad nime, nägu või blogpidi, loevad nagunii.

  7. Kas ei oleks ehk aeg meisterdada valmis järjekordne google-pomm?
    Nu näiteks ‘hullumaja’ võiks ju küll I&I lehele viidata?

  8. Kui Sepa suhtumine on I&I arvates fänlus siis palun, count me in!
    Minu tagasihoidlik soov oleks saada blog.tr.ee’s uus featuur, mis lubab enda poolt määratud blogide mitte-näitamist esilehel, kaasa arvatud nende blogide tasulised postid. Äkki Sepp räägib tegijatega?
    No hakkab ikka vaikselt närvidele käima juba küll see avalik võitlemine I&I enda väljamõeldud draakonitega. Ja seda nii masendavalt moraalitult ja ebaintelligentselt. Kas neil tõesti oma elu ei ole?
    Kui vaid saaks neid blog.tr.ee’s kuidagi täielikult ignoreerida?

  9. huvitav miks Inno ja Irja end sellest hüpoteetilisest küsimusest nii häirida lasid. :D
    Tudub,et asi läks neile üsna hinge, et sellest siuke mürgel lahti läks. :D
    Aga öeldakse,e t tõde teeb kõige rohkem haiget :P

  10. Ühineks selle google-pommi ideega ja kui I ruut blogtreest varsti ei kao, siis ma hakkan seda vaikselt ignoreerima. Ei suuda iga hommik p*ka vaadata…

  11. Blog.tr.ee-s oleks vaja kahte uuendust: üks on see, millest Erko räägib ja teiseks võimalust eemaldada oma blogi blogtreest (mitte ainult esilehelt). Vastasel korral hakkab rahvas sealt vaikselt kaduma, rss hingab kuklasse nagunii.

  12. Miks peaks I&I blogipuust kaduma? Kui jätta kõrvale vääratused (saan aru et tunded keevad üle), siis täiesti tore ja vaheldusrikas lugemine. Kusjuures “Tüdrukute klubi” on lisaks sellele, et ta on ladusalt kirjutatud, ka täiesti usutav.

  13. Ei, tohlakas, nad ei peakski sealt kaduma. Nad on siiski osa blogosfäärist, meeldib see meile või mitte. Aga blogipuud võiks olla võimalik kasutada ka neil, kes ei taha vahetpidamata seda märulit lugeda. No vaata ise seda läbu blogtree esilehel.

  14. imelikult naljakas on küll siia kirjutada hoopis vasakule teemast. nimelt oleks abi vaja, st peegelkaamera ostmisel. kui ehk saaksid väheke aidata algajat. miks küsin, sest lugesin arvustust kus oli sinu nimi all.

  15. Mikk, oleks abiks, kui kirjeldaksid, mis su vajadused, kriteeriumid ja eelarve on – muidu on üsna raske midagi pakkuda. Pilti teevad nad põhimõtteliselt kõik, nii et esimese asjana võid lihtsalt proovida, miline neist sulle üldse “kätte istub” – kasutusmugavuses on mõningane vahe sõltuvalt inimesest. Samuti võid kiigata EestiFoto spetsfoorumisse, kus on üle ühe teemad “kumb/milline peegelkaamera?” Foorum: http://eestifoto.paper.ee/sein/list.php?f=5 (ent ära imesta, et kohati väga karjumiseks läheb seal – suht tüdinud ollakse sellistest küsimustest :) )

    triinu, tohlakas, erko jt. – jap, põmst võiks olla võimalus oma “mitte-lemmikuid” mitte kuvada (lemmikute white-list on olemas, black-list kuluks ära – blogisid on palju ninig nende hulgas on paras ports, mida ma nii kui nii ei loeks). tasuliste postituste esilehelt eemaldamisega on keerulisem: teatud hetkest võib see klassifitseeruda tarbija petmiseks

  16. Sepp. aga millega need Innod sind ära hirmutasid? Tulid ise ukse taha või ährvardasid kaudselt? :P

  17. :)
    sa lihtsalt tundusid ehmund olevat, aga ega see näpuga näitamine ja avalik mõnitamine Innokeste poolt meeldiv ei ole.

  18. no mis seal ehmuda, see oli ju teada, et midagi ikka tuleb – kõik, kes suu lahti on teinud, on midagi kaela saanud (saavad) :)

Comments are closed.