0
Ja kell 5 läbi midagi, peaaegu kuus, ilmusid 2 lumeingilt...
1
..kelguga. Teate isegi, mis koht see on.
2
Lahkelt teisigi sõidutasid

HÕKK

No mis ma oskan kosta – pooliku hamburgeriga (asus see siiski öökapil, ent ma olen ntx pooliku küpsisega raamatusse magama jäänud…) ärkamine on alati kindel märk, et õhtu venis vist pikale. Nädalavahetuse kokkuvõte lühidalt selline, et lakkumist jagub (pühapäeva õhtul enam nagu ei tahtnudki), hooramist on aga kahetsusväärselt vähe. Adopt, adapt, improve.

KuKu klubi külastajatele soe soovitus – ostke viskit ilma jääta. Teine soovitus veel, isiklikus plaanis: ostke vähem…

Ravumitest. Päris karm kraam, mida sööma peab: Klacid. Lugege, minu südamel küll kergem ei hakanud – võib ära võtta kuulmise, maitse, mõistuse ning “ekstreemselt harvades olukordades fataalne olla”. Head isu.

Ühe mõtte veel tahaksin lisada siia juurde: võiks olla reegel, et mingi summa võtmise teenustasu ei tohiks olla suurem, kui summa ise. Eesti riik tahtis postisaadetise pealt saada 24 eeki maksudeks, fine. Eesti Post tahtis selle toimingu läbiviimiseks > 3 (kolm) korda rohkem: 75kr. Absurd, rsk.

Nüüd hakkan kõnet kirjutama…

5 thoughts on “HÕKK

  1. ma just andsin I&I blogis Sulle hääle. Äkki see aitab kaasa, et Sul edaspidi rohkem veaks :) Hooramisega siis.

  2. veel toredam on pooliku šokolaadiga ärgata, kuna hommikuks ei ole see šokolaad sugugi mitte kenasti padja kõrval, vaid hoopis ühtlaselt üle kogu näo ja padja laiali võõbatud, nii et peeglisse vaadates vaatab vastu- variant üks: neeger, variant kaks: sibi

Comments are closed.