0
A.

Dum-du-dumm!

Kui ma seda udust testpilti nägin, meenus mulle esimesena Polaroidi kurb saatus. Mõeldud-feigitud…

– –
Ma küll ei arva, et peaks saja milli eest Midagigi kohe ehitama, kuigi keskpärasest kavandist hetkel paremat ei ole. Kumb on olulisem – tähtaeg või tulemus?

6 thoughts on “Dum-du-dumm!

 1. Tähtis on, et võimalikult palju raha ja inimesi sinu käest võimalikult kiiresti läbi käiks.

 2. eestis on tähtis, et möliseda siis kui kõik on möödas, mitte tegutseda siis kui aeg on käes.

 3. ma olin päris kindel, et sa midagi kommenteerid, BC. ei, ma endiselt ei ole nõus mõttekäiguga, et kui keskpärane asi on valitud, siis nii jääb ja keegi ei või hiljem möliseda. ja mida sa selle tegutsemise all silmas pead? ma ei pea ennast kunstnikuks isegi oma unedes, kahjuks pole põhjust.

  keskpärase variandi realiseerimisel on tavaliselt 2 põhjust: kellelgi pole mune, et tunnistada, et asi läks pekki (vt. ka it-projektid); keegi tahab, et see tema ajal tehtud saaks (vt. ka poliitika)

  Muidugi, ma saan aru ka Laari argumentidest, ent ikkagi mis hetkel ja kes on see mees, kes ütleb, et “jah, valitud variant ei ole eriti hea, ent juba mitu korda on feilitud, just NÜÜD tuleb ära teha”

  Naise või niimoodi muidugi võtta, sest kell, eksole, tiksub, ent mingi monumenti püstitada, mis peaks esisümboliks olema kauem, kui kellegi abielu (ca. 2, heal juhul 20a) – kas peab?

 4. on näha et sa võtsid mu kommentaari personaalselt. ei sinult ma ei olekski seda vinget ja kõige paremat lahendust oodanud. seda pidid need samad ‘vinged’ arhitektid tegema, kes nüüd kisavad, et kui jama ja kui kole. oli aeg mil konkurss käis, miks nad siis oma ‘üli vingete ja kõige paremate’ ideedega seal ei osalenud? aga kui asi on möödas siis on kõik jube targad arvustama, kui kole ja halb valik on.

  ja nii toimub see ka KÕIGIS teistes valdkondades eestis. aga siit tulebki välja see, miks eestlased nii mõttetud inimesed tegelikult on – nad ei suudagi midagi kokku leppida ega ära teha. 20 aastaga keerasid nad esimese vabariigi aeg oma saatuse perse, teevad nad seda ka nüüd.

  mind üldse ei sega, kas seal mäel on mõni sammas või muu ollus või ei, aga üks mind sega tugevalt – eestlased ei suuda asju ära teha.

 5. “miks eestlased nii mõttetud inimesed tegelikult on – nad ei suudagi midagi kokku leppida ega ära teha. 20 aastaga keerasid nad esimese vabariigi aeg oma saatuse perse, teevad nad seda ka nüüd.”

  sellega ma ka nõus ei ole. ei sellega, et oleme mõttetud, ega sellega, et eestlased ise oma saatuse perse keerasid :)

 6. Poliitika on see ju mõlemalt poolt ;) Ühed võtavad kavandi vastu, näiteks ühel Sepa toodud kahest põhjusest. Enamasti unustatakse ära, et ka teisel poolel on põhjused, miks just nüüd hakati karjuma, mitte varem :)

Comments are closed.