0
Pühapäev (lõuna). Pildistamine peab lõbus olema :)

Jesmaspjev (Müüa Nokia 5610 MusicXpress)

Muide, mu Nokia 5610 XpressMusic võiks saada sinu omaks. Telefon on suht uus (detsembris ostet’) ja hoolimata esialgsest bitchimisest hakkas päris meeldima… Ent mu töömasin ja “mälu” nr. 2 on Mac ning iPhone, mis mulle toodi, paaritub tolle arvutiga oluliselt paremini. Nii see Nokia üle jäigi…

3G, päris nupud, mugav kasutada, musakvaliteet hea (gigane kaart kaasas, kauba peale ühed KOSS’i klapid – sest iPhonega neid kasutada ei saa, einothx, Apple). Värvilt sinine (mitte punane nagu pildil). Kui oled Win-kasutaja, on sünkimine ka suht OK.

Kui on huvi, võta ühendust sepp “ät” offline “punkt” ee

– –
Erik “protsessib” mineviku ja tulevikku
– –

Tore pühapäev oli… (õhtu)

..oleks pidanud rohkem plekkima ja tellima ilmutuse “täna kätte”. Uudishimu olla kassegi tapnud.