0
Surn'd natüür

OH HAI, iPhone

Tavaliselt ma ei vaheta tarbeesemeid põhjendusega “because I can…” ent… ühel vihmasel talveõhtul vähem kui nädal tagasi tegelesin ma oma Nokia 5610 ja Mac’i paaritamisega. Tund aega. Viljatult. Ei iSync ega Nokia iSync suvatse seda veel toetada (kamoon, ma ostsin selle telefoni Eelmisel Aastal juba). Vaevalt 15 minutit peale lõplikku loobumist helistas R. Ameerikast ja küsis “Sulle olla ka iPhone meeldinud, kas võtan sulle ka?”.
“JAH…”

Kuigi põnevus püsis viimase minutini seoses kohvrite Istanbuli sattumisega, lahenes olukord eile siiski soodsalt ja tõhusalt. Päris tore telefon on, harjumatult suur ja libe ainult, ühe käega naljalt ei sehkenda. Pluss mõned puudused nagu igal tootel.

AT&T->EMT..? “RELAXEN UND WATSCHEN DER BLINKENLICHTEN” [*] (kõige raskem “häkkimisalane” küsimus oli, et kuhu auku see pagana SIM-kaart käib?).

Lisaks:
Custom Ringtones iPhone (Any version)/iTunes 7.6 for Mac (ma olen lihtsalt oma vana helinaga harjunud. ei, mul ei oleks sellest kahest taalast kahju, ent te ei müü mulle ju lugusid siia Elbooniasse, seltsimehed)
– Peale tuleks lasta ka Installer.app (ziphone teeb ka seda), BSD Subsystem ja Community Sources (3-partei-tarkvara installimiseks)
– SIMport aitab numbrid kaardilt telefoni kopida

– –
Note2myself: tseki filmi tüüp järgi, mingi segadus

5 thoughts on “OH HAI, iPhone

  1. mina sain helinad telefoni iringeriga – http://www.iringer.net/ (kuigi see on hirmus kole ja näitab mingit suurt lärakat reklaamipännerit töötamise ajal ja ma pole üldse kindel kas ta mu arvutisse mingit jama ei istutanud)

  2. Oot.. aga ikkagi ei ole asi päris puhas ja nõuab väikest häkki ?

  3. nope, tutvu apple poliitikaga – lahtiseid fööne müüakse vaid pr-maal, us ja uk mudelid on lukustatud valitud partneri võrku, muu maailm imegu näppu

Comments are closed.