0
Kevad tuleb (krossitud slaid, suvalt maha pildistatud ja värvid pööratud)

“Ei saa”

Ebameeldiv vastus, eriti kui sa oled arvanud, et noh, seal ikka saab (keskformaadis slaidi koos äärtega skännida). Kui siia liita veel juurde siin kirjeldatud A4 nali, siis ma olin sealt väljudes vot niiiiiiii ( |..| ) kaugel, et marssida Overalli ja osta skänner*.
Ainult, et… ei saanud… Overalli lahtiolekuajad deklareerivad üsna selgelt, et ma pole seal eriti oodatud…

Enivei, võibolla tõesti toon ära ühe, sest parem “ei oska”, kui “ei saa”. Esimest olukorda saaks vähemalt teoreetiliselt parandada…

* Canon CanoScan 8800F – teab keegi head – halba kosta? Peale selle, et ta on lauaskänner ja ilmselt ei anna kunagi kvaliteeti, mida saaks Nikoni spets. filmiskännerist (maksab 40K) või Imaconi trumlist (maksab… eee… ei teagi). Epson paistab olevad ca 2-3x kallim, ka natuke palju ja kui õigustatult?

Kus ja millega Sina skännid?

PS. prl. Hilton, meie ilmad on heitlikud, hoidke püksikud jalas igaks juhuks, põiepõletik on suht kehv tõbi: pissida on küll valus, ent selle eest tuleb seda teha tihti.

3 thoughts on ““Ei saa”

  1. “Ei saa” ja “ei oska” taga peitub vahel/enamasti ( kriipsuta läbi vale vastus) “ei viitsi”. Kui inimestel oleks rohkem viitsimist, võibolla viitsiksid nad ka elada, või siis paremini elada.
    Oh jaaa, kevad tuleb! (mm)
    Paris on ju groupie – trussikud lihtsalt tuleb lavale visata.

Comments are closed.