0
Jõhker alasäri. Jõhker müra. Jõhkralt pekkis EXIF

Ajutine pealkiri kinnitab reeglit

Esiteks tahaksin ka omalt poolt kinnitada, et ka mina ei ole Kaisa Triisa lapse isa. Sellega on ametlik osa läbi, järgnevad hajamõtted…

– käisime eilse kauni kevadilmaga Kõrvemaal jalutamas, kus ma tegin käbidele kiirelt selgeks, kes kellele tuule alla teeb. Paljassääre-hooaeg sai ka avatud.

– otsingulogi pajatab: “jõgeva günjaasum 3b klass“. Õigupoolest peaks nende õpetaja üles otsima ja laskma tal väikese “güüniuse”-otsingu teha.

– ma pean kahetsusega tunnistama, et ma ei ole just päris tsiviliseeritud inimene – aeg-ajalt trügib taga-ajusse mõtteke, et “a mis oleks, kui laseks hoiatuseks 1-2 sigatsejat sinna kõrvale maha – ehk on abiks?” Kui vaesed te, raisad, olete, et te puhastatud tee äärde jaksate oma sita viia, ent prügimäele mitte?

– ma olen ühistransa (enamasti) rahulolev klient, ent see uus liikluskorraldus… “BUS”? Nii minus pesitseva tööalase kretiini kui emakeele jõudu- ja oskustmööda kasutaja käsi kummarduvad asfalditüki järgi. Ühest lisatähest oli nii kahju? Ja Kentmanni/Estonia risti lahendus paistab lausohtlik olevat.
EDIT: Keeleinspektsioon ärkas samuti.

Kuidas sinul täna läks??

– Pildistada tahaks. Soovid äkki kaamera ette seista? Kontakt: Skype / postikana

11 thoughts on “Ajutine pealkiri kinnitab reeglit

  1. kaamera ette ei tahaks seista, aga kui väga igav ja ilm ei saki, vöib hoopis linnapeale minna ja otsida midagi pildistamist :)

  2. kas käemodell võib ka olla? mul on päris põnevad varbad ka.

    mis puutub uude liikluskorraldusse, siis ma olen pigem poolt – las need lexuse ja bemmivennad maksavad seda krõbedat bensuhinda ja võtame neilt ridasid ka vähemaks võõrkeelsetele bussidele viitavale tekstidega, ehk siis saab tallinna õhk puhtamaks.

    olgu õnnistatud uhke sinisilmsus.

  3. Mul on üks mees, kes veel ei seisa, aga see-eest on väga ilus ;)

  4. Kaija – eks anna teada, kui siiakanti satud – “Kuulutus ei vanane”
    Liis, ma mõtlen sellele, ent mu plaanid on natuke teised hetkel
    Kadi, diil, küll ma midagi välja mõtlen
    Busse, see nädalavahetus kulus juba organiseerimatagi ära
    Teller, mu jalad on ilusamad, FYI

    :)

  5. pole hullu…
    tegelt kui mingi paar head tundi ette teada ja muid plaane pole. olen alati nöus fotokas hambus midagi uut ja huvitavat pildistama vöi fotokaga ringi kolama.
    anna ant teada :)

  6. aga tule tartu! siin kevad lokkab ja inimesed on hullumas :) teller kinnitab mu juttu.

  7. Oh mind…
    Sepp tahab ilusaid tüdrukuid ja mina pakun lapsi ja kasse.

  8. Heh. Portree puhul on iseenesest abiks küll, et “subjekt” a) kannab kaela ja b) allub korraldustele ja c) hoiab poosi :)

Comments are closed.