0
Õhk kõnnib tänaval

Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity

Enivei, lõuna ajal blogtreed lahti lüües pidin šoki saama, kuna mu oma lõust vaatas mulle top‘ist vastu. Algul arvasin, et publitseerisin oma eileõhtuse tooriku kogemata ära, ent ei: mulle oli püstitatud spetspostitus*. Vuhuuu! Ütle veel, et “arvamisega” feimi ei saa. Jääb veel sull ja seks (esikohta tahab keegi mingis kategoorias?).

Tegelikult päris koomiline, kuidas mõned on selle õnnetu konkursi ette võtnud ja nõuavad paremat. Et neid on hirmsasti petetud, tegevusetusega solvatud, mingi ilge jama on ja üleüldse olla kõik ette juba ära otsustatud. Ja siis vaidlevad, kes ikka enne hakkas asja maha tegema, milline südametunnistuse etalonid nad ise on ja kui palju nad on suutnud oma ristiretkega üritusele dämidzit tekitada. Varsti ilmselt nõuavad Tarbijakaitse kaudu Tõniselt raha tagasi…

Ei noh, tere Perekool.

* Ja tõenäoliselt on mul veel üks spetspostitus nö. soolas…

Taustainfo: ma ei joo see kuu teatavasti ja ma olen hokis kõik mängud pähe saanud. Üsna marru ajab, kui tunned, et sa reaalelus saaks palju paremini hakkama, kui need pikslid ekraanil, ent sa ei oska neid kuidagi juhtida.

Pealkirjaks tsitaat, mida mõned päevad tagasi otsisin ja eile juhuslikult üles leidsin. Wikipedias natuke tausta ka.

8 thoughts on “Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity

  1. ühesõnaga. ma pidin nimetet lõustaga postitust mitu korda lugema enne kui aru sain, mis värk on. retooriliselt ja mitte sulle esitatud küsimus: how low can you get…
    oh, ma mäletan veel aegu, kui blogimine oli noor ja roheline ja pidi inimestele seletama, mis asi see on.

  2. Sepp, tegelikult sina oledki selle kõige taga. Esiteks sina kindlasti isiklikult valid võitjaid, seejärel käid ilmselgelt valesid arvamusi kirjutamas, et mittelemmikud sügavamale sohu vajuksid ning takkajärgi käid blogides ka laamendamas.
    Ja et sellest vähe oleks, kurdetakse, et mulle anti lasepõlves vähe süüa!

    :D

  3. mul on juba mõned päevad, et peaks midagi samasugust ütlema. vahest homme võiks teha väikse tagasivaate ja kokkuvõtte.

  4. Muidugi on sepp selle kõige taga?
    Ja kõike nii tõsimeelselt võtnud :D:D:D
    Ja siis tiibu soputanud…ja mis peamine HOKIS kõik mängud pähe saanud, sest ta ei suuda muust mõelda, kui sellest, MIDA MINA OLEN TEMAST KIRJUTANUD.
    Siis ronivad oma urgastest välja kõik teised “arvajad” ja arvajakesed, taibates, et nii saab enesereklaami… VOV! Vot see on tase!

  5. Ma pean tunnistama, et kaotasin kihlveo – mu pakkumine oli, et kommentaar tuleb sult poole tunni jooksul peale postituse blog.treesse jõudmist. :)

  6. tundub, et sina oledki Eesti blogimaailma tegija. Mind küll keegi avalikult ei sõima mu postituste pärast, sina oled juba 2x avalikult võtta saand. :)

  7. Kas ma sain nyyd ikka õigesti aru, et sa oled pädev seksi kategoorias esikohti jagama? Või misasja? :D

Comments are closed.