0
Tšau

Itaalia ’07, vol.6 – Firenze vol.1

Firenze

Firenze on täis jalgrattaid, jäätist, “autokutsikaid” ja surnud pilguga ameerika turiste, kes kuumuse käes vaiksel määnduvad.

Karneval 1

Awwww no. 23

Firenze on täis ka süsimusti mehi, kes prille müütavad papist alustelt, mida hea kokku pakkida (ja jalga lasta). Läks just üks mööda, papp-laud “kohvriks” keeratuna käes, lonkival sammul. Huvitav, kas ta sai mõne paari müüdud, mis on ta tänane teenistus, elab ta sellest ära, mis teda kodus võ “kodus” ootab, on tal lapsi toita, palju? Ja nii ta kõrvaltänavasse kadus…

Turistid

Turistid

Tiramisu: nt. 3 muna, kollane ja valge eraldi. Valge kloppida, kuni ei kuku kausist välja. kollased kloppida suhkruga, 1 rebu = 1 spl. suhkrut. Lisada mascarpone. Küpsised on biskviiditaolised, 1/4 neist muna. Kohvis (+konjak/rumm) leotada ja panna vormi. Kreem: valge ja kollane aeglaselt kokku segatuna, peale šokolaadi või kakaod. Kappi vähemalt paariks tunniks.

Just say “no!”

Karneval 2

Chris teeb vokaali bändile “Marvin” (http://www.myspace.com/marvinproject). Rivo arvates massiveattakish, minu meelest radioheadish (Unleash). Chris peab mõlemat võrdlust suureks komplimendiks. Koos gf’iga (basskitarr jms.) on nad seotud ka mingi teise bändiga, ent nimi ei meenu…

Kevadel kaotatud tosin kilo tasub end ära – mägijalutuskäik, Firenze 5-7 tunnised hulkumised ei ole veel ära tapnud. Sweet…

Awwwww no. miljon

Hästi elame, raisk

18. juuli – kõigil on suva, kuhu minna, otsustusvõimetus võtab maad ja Rivol on sellest vist siiber.

Kujutage ette rattaparandustöökoda, sees mängib klassikaline muusika. Gone in 60 decades

O NOES!

Kobedamaid kohalikke ka

Kiremõrv – tumma kuke supp

Igasugu rihmasid müüakse tänavatel nii palju, et nendega saaks terve Itaalia lapsed mõistusele peksta

Igale koolitunnile oma rihm

Lemmikkauplus

Sada kraadi sooja…

Kunts

2 thoughts on “Itaalia ’07, vol.6 – Firenze vol.1

Comments are closed.