0
Nikkor 50mm F1.4 @ ISO1600 - valguse olemasolu on ületähtsustatud

Nimevääriline blogi since 28.06.2008

Aega võttis aga… aega võttis – nädalavahetusel sai siis lõpuks tuulelohe kapist välja kaevatud ja lennutamine ära proovitud. Päris äge oli. Peaks vist ka kaasasoleva õppevideo ära vaatama, ilmselt on seal mingeid nippe, kuidas üksi lohetamas käies efektiivsemalt hakkama saaks (õhkutõusud on problemaatilised) ja et lohe üleüldse kauem vastu peaks (maandumised on VÄGA problemaatilised, allasadava lohe alla jääda ei soovita :) )

– –

English people go away to places like Spain and France.. and they blend into the environment you’d never know they were there…
“What do you mean theres no fucking chips..? I come `ere on a plane you cunt.. I got children `ere. What am I supposed to do with this .. bloody tomato fiasco”?

Väärt kraam: Dylan Moran’i (vt. ka Black Books) “püstitõusukomöödia” Like, Totally ja natuke vanem Monster.

Morani wikileht pajatab, et sel aastal on tuuri pealkiri “What It Is“. Jääme siis ootama…

– –
Olümpiamängud tulevad

5 thoughts on “Nimevääriline blogi since 28.06.2008

  1. saime ka saaremaal tuulelohelennutamist proovida, tuult seal jätkus, ainult lohe oli.. lohe. ehk siis ei lennanud väga, eriti, üldse.

    ..ega väsi kordamast – dylan moran ja bill bailey on geeniused.

  2. ega seal video peal muud asjalikku nõu pole, kui et selili lohele tuleb tiba liiva panna peale ja siis eemalt kõigepealt püsti tõmmata ning siis koos sammuga taha kätega tõmmata.. mu segane lause on kindlasti selgitavam kui seda videot vaadata ;)

    stromka vasakus servas on täitsa ok enamasti.. tuuleinfoks näiteks : http://www.emhi.ee/index.php?ide=21&v_kaart=0. Seal on veel erinevaid tabeleid.
    Või wap.surf.paper.ee.

Comments are closed.