0
Paar pilti Londonist
1

Neeru on vaja?

Ma kardan välisriikidesse reisimist – ma kujutan väga elavalt ette, et piiril tekib mingi jama, pagas kaotatakse ära ja ma eksin ära. Seetõttu vastasin kevadel (tollal) poolvõõra tütarlapse reisikutsele pikalt juurdlemata “aga lähme”. Ma polnud seda ju kunagi teinud.
Jah, pagas kaotatigi ära, no mis seal’s ikka…

Teiseks ma kardan “roolis/lenksus” olla, eriti kardan ma Tallinnat, kuna pole siin kunagi liikluses aktiivselt osalenud. Lisaks kardan ma mootorsõidukit omada. Seega ma ei olegi seda kunagi teinud. Kas te juba aimate, kuhu ma tüürin? :)

Veel – Virumaa Teataja kirjutab, et “Eestlase sõiduk on väike, kompaktne ja odav“. Ma küll ei tea, milline on “suur ja kompaktne” või “väike ja mittekompaktne” sõiduk, ent mulle tundub, et Yamaha XV 1100 Virago, umbes sihuke, vastab kõigile neile nõuetele… enam-vähem. Nimeks sai tal Diivan.

Enivei… seoses sellega regan doonorikaardi ja avan eelregistereerimise minu siseorganitele. Maksa ei soovita, süda on bronnitud…

Ja Tallinna liikluses osalemiseks peaks mingit odavat aluspesu ostma. Mitumitu-pakina.

13 thoughts on “Neeru on vaja?

  1. Komplekti peavad veel kuuluma sellise tsikliga nahkpüksid, narmastega nahkjakk ning saksa “munakoor” metallkiiver :P

  2. Kuuldavasti kukutakse alati esimese aasta jooksul, seega tead kui kaua pead ootama, enne kui sõitma saad hakata.

  3. welcome to club. ootan nüüd seda millal virago dragstari vastu vahetad ning seejärel midnight stari vastu. Anyway, oled oodatud Star Riders Estonia ridadesse kui rõõmus Star ratta omanik!

Comments are closed.