0
Sai tiba üle säritatud. No ja horisont on ka natuke viltu...

Suurepärane briti köök?

Eks ta selline oksüümoron ole, ent Londonist on ju endastki saanud miski ühepajaroog – palju rahvusi, palju kööke. Eile, näiteks, sõime kreeklasteks, esmaspäeval tailasteks (ülihea oli). Vahepeal itaallasteks ja hiinasteks (viimast mingis eriti naljakas urkas). Isegi fish&chips oli pandav. No ja kohalikeks oleme joonud ennast korduvalt – õlled ja siidrid vaadist on täitsa head ja libisevad toredasti. Ja Marks&Spenceri sushipakist leitud teleskoopsöögipulgad olid puhas oosomness (rääkimata sellest, et sushi ise on oluliselt parm, kui Silk’i eelpakked).

Teisest küljest – tore, et minema saab, ma arvan, et ma olen siin korralikult juurde võtnud…

3 thoughts on “Suurepärane briti köök?

  1. ‘täh :)

    KK, friikartulid olid täiesti kalalätaka kõrval olemas, ilma äädikata küll, õnneks :)

Comments are closed.